.

.

12 Парчиња Силиконски Облоги За Мафини Со Јазичиња, Облоги За Кекси За Повеќекратна Употреба За Челична Тава За Мафини, Нелепливи Чаши За Печење За Тава за Печење са?

12 Парчиња Силиконски Облоги За Мафини Со Јазичиња, Облоги За Кекси За Повеќекратна Употреба За Челична Тава За Мафини, Нелепливи

DEN 2.33

Количина на стоки
Тековен

Чаши за печење за повеќекратна употреба : ќе добиете 12 парчиња силиконски чаши за мафини за повеќекратна употреба за храна со јазичиња, 4 различни бои, 3 од секоја боја Практичните јазичиња ви дозволуваат брзо и лесно да ги отстраните печивата. Материјал за храна : силиконските чаши за печење кадеја за повеќекратна употреба се направени од силикон за храна. Нелеплив силиконски материјал, без напор за ослободување на храна, без потребен спреј за подмачкување или готвење, отпорен на дамки и мирис. Јазичиња за лесно Подигнување : Практични јазичиња за брзо и лесно отстранување на кекси или мафини (без да оставите отпечаток!) Нашите силиконски облоги за кекси дизајнираат со 2 јазичиња што го олеснува подигањето од челичниот калап за кекси или од листот за колачиња. Мултифункционална Употреба : Силиконските Облоги за Кекси се совршени за секоја стандардна тава за мафини и тава за кекси за правење кекси, кифла, каснувања од јајца, пусти, леб од киноа итн. Може да се користи и како самостојни чаши за печење во рерна. Храната се појавува веднаш без подмачкување на чашите, нелеплив силикон лесен за чистење.

Други карактеристики

Најдобри понуди