.

.

Нов Комплет За Полнач 3DS XL, Полнач За Адаптер За НАПОЈУВАЊЕ СО НАИЗМЕНИЧНА СТРУЈА И Пенкало За Игла За Nintendo New 3DS XL, Кабел За Полнење На Кабелот За Полнење На Wallиден По?

Нов Комплет За Полнач 3DS XL, Полнач За Адаптер За НАПОЈУВАЊЕ СО НАИЗМЕНИЧНА СТРУЈА И Пенкало За Игла За Nintendo New 3DS XL, Кабел За Полнење

DEN 1.00

Количина на стоки
Тековен

€●Подобрете Го Вашето Искуство Со Игри Q : Xahpower е посветен на обезбедување на гејмерите најдобро можно искуство Нашиот сосема нов полнач ЗА nintendo 3 DS е совршен придружник за вашите потреби за игри. Работи исто како и оригиналот и е компатибилен со Вашите Нови 3 DS XL/ Нови 3 DS/ 3 DS XL/ 3 DS/ Нови 2 DS XL/ Нови 2 DS/ 2 DS XL/ 2 DS/ DSi/ DSi XL под најдобри услови. Пенкало Компатибилност И Спецификации : нашиот комплет за замена на игла е компатибилен само со nintendo NEW 3ds XL рачен систем за видео игри. Секое игла е приближно 8,5 см во должина и доаѓа во сосема нов рефус пакет изработен од издржлива пластика. Изберете од различни бои, вклучувајќи Бела, Црна, Сина и Црвена за да одговараат на вашето расположение и стил. €égaming Вашиот Начин Zahpower ' S 3ds полнач доаѓа со продолжен кабел за напојување кој ви овозможува да ги играте вашите омилени игри од удобноста на вашиот кревет, каучот или која било друга локација. Кабелот може да се прошири до 43 инчи/110 см, е флексибилен и издржлив и може да издржи над 5000 свиоци, давајќи ви слобода да играте како што сакате. €®Искуство со висока Чувствителност Q : не дозволувајте изгубеното или скршено игла да ја уништи вашата сесија за игри.

Други карактеристики

Најдобри понуди