.

.

Kujobuy Мали вреќи за завиткување за далечински управувач на ТВ, 4,3х10,6 инчи чиста PVC топлина Смалување Универзален заштитен филм прашина водоотпорен корица за климати?

Kujobuy Мали вреќи за завиткување за далечински управувач на ТВ, 4,3х10,6 инчи чиста PVC топлина Смалување Универзален заштитен филм прашина водоотпорен

DEN 2.00

Количина на стоки
Тековен

【Што ќе ги добиете】 Нашите вреќи за завиткување за далечински управувач, 4,3х10,6 инчи, можат слободно да се намалат за да се вклопат далечински управувач од различна големина на должина Тоа го одржува далечинскиот управувач безбедно спакуван и 100% безбеден од гребнатини. 【Лесен за употреба】 Висока стапка на намалување, само го ставате далечинскиот управувач во вреќите за смалување и потоа користите топлински пиштол или фен за коса за да се намали и запечатува торбите рамномерно додека не се опкружи целосно. Ефектот на смалување лесно се постигнува. 【Добар квалитет】 Овие случаи на далечински управувач се направени од јасен PVC премиум материјал, безбеден, нетоксичен, без вкус, животна средина и здравје. Дебелина на слојот и нема да солзи, врвен квалитет за врвни перформанси. 【Работете одлично】 Morepack Смалување на заштитните филмови со висока транспарентност не може да ги покрие копчињата за далечински управувач и да го блокира сигналот. Тие се висока издржливост, блиско вклопување на далечинскиот управувач, не влијае на ефектот на употреба на далечински управувач. Обезбедување на вашиот далечински управувач чист, водоотпорен, испоротна прашина и изобилство на нафта, додека ги избегнува децата да ги отстранат батериите во далечинскиот управувач. 【Совршен далечински управувач】 Нашиот далечински управувач опфаќа костум за многу видови на далечински управувач, како што се ТВ, климатик, електричен вентилатор, електрична светлина, разни електрични уреди и многу повеќе. 【Што ќе ги добиете】 Нашите вреќи за завиткување за далечински управувач, 4,3х10,6 инчи, можат слободно да се намалат за да се вклопат далечински управувач од различна големина на должина. Тоа го одржува далечинскиот управувач безбедно спакуван и 100% безбеден од гребнатини. 【Лесен за употреба】 Висока стапка на намалување, само го ставате далечинскиот управувач во вреќите за смалување и потоа користите топлински пиштол или фен за коса за да се намали и запечатува торбите рамномерно додека не се опкружи целосно. Ефектот на смалување лесно се постигнува. 【Добар квалитет】 Овие случаи на далечински управувач се направени од јасен PVC премиум материјал, безбеден, нетоксичен, без вкус, животна средина и здравје. Дебелина на слојот и нема да солзи, врвен квалитет за врвни перформанси. 【Работете одлично】 Morepack Смалување на заштитните филмови со висока транспарентност не може да ги покрие копчињата за далечински управувач и да го блокира сигналот.

Други карактеристики

Најдобри понуди