.

.

Чистачи на тоалети Cabilock 12 парчиња рачка сунѓер сунѓер чиста четка за четка за чистење сунѓер подлога када базен за чистење четка за четка за четка кујна машина за м?

Чистачи на тоалети Cabilock 12 парчиња рачка сунѓер сунѓер чиста четка за четка за чистење сунѓер подлога када базен за чистење четка за четка

DEN 268.96

Количина на стоки
Тековен

Cookshop Вок четка : Направено од високо квалитетен материјал, издржлив и практичен за долготрајна употреба Четка за чистење во кујната : Шик изработка и фини детали и разумна цена, високи трошоци за перформанси. Штапер за кујнски садови : Може да се користи на многу начини. Одличен и практичен производ за вашиот дом. Четки за миење садови : Четка за чистење со рачка, многу удобна и лесна за употреба. Чистач на садови : Можете да го купите професионалниот и практичниот производ по прифатлива цена. Cookshop Вок четка : Направено од високо квалитетен материјал, издржлив и практичен за долготрајна употреба. Четка за чистење во кујната : Шик изработка и фини детали и разумна цена, високи трошоци за перформанси. Штапер за кујнски садови : Може да се користи на многу начини. Одличен и практичен производ за вашиот дом. Четки за миење садови : Четка за чистење со рачка, многу удобна и лесна за употреба. Чистач на садови : Можете да го купите професионалниот и практичниот производ по прифатлива цена. Пакетот вклучува карактеристики на четки за сунѓер од 12 x - дизајнирани со рачка, ергономски дизајн, лесен за употреба. - Боја : Како што е прикажано - Совршено за чистење садови, садови, тави, мијалник, када за бања, рерна, итн.

Други карактеристики

Најдобри понуди