.

.

Зацврстувачи за брендови за декоти, стапки и пресврт за украсување на врски за висечки светлосни жици, венци, стрими, лесни завеси, винова лоза, лесни украси на разл?

Зацврстувачи за брендови за декоти, стапки и пресврт за украсување на врски за висечки светлосни жици, венци, стрими, лесни завеси, винова

DEN 1.67

Количина на стоки
Тековен

Декорирањето за празници и специјални прилики е лесно Бесплатно оштетување на лесни жици/венци. Лесно е да се примени! Лесно е да се отстрани! Ништо да се собере. Нема време на чекање. Само стап и пресврт!. Совршена замена за клипови/куки и грозно, штетна лента, пакувања и нокти. Нема оштетување на вашите украси! Нема оштетување на вашите површини! Работи на различни површини во затворено и надвор. Секоја вратоврска има до 1/2 lb. Белешка : Не е наменета за употреба со тешки или жични јадро. Површините мора да бидат чисти и ослободени од масла и какви било полиња за чистење. НАПРАВЕНО ВО САД!!!. Прицврстувачите за декотици работат поинаку од куките, ноктите, клиповите или лентите. Без леплива лента со лента, без дупки, нема делови за собирање. Излупете ја лагер и подготвена е да одите. Декотиите се дизајнирани така што силите се насочени кон центарот на основата. Рабовите не се креваат или излукаат додека не сакате да го отстраните.

Други карактеристики

Најдобри понуди