.

.

Гроздобер Кожа Весник За Жени, Сон Весник за Жени &засилувач; Сон Книга, Празно Гроздобер Месечината Фази Книга На Сенки Гримоар Весник, Кожа Врзани Весник, Магија к?

Гроздобер Кожа Весник За Жени, Сон Весник за Жени &засилувач; Сон Книга, Празно Гроздобер Месечината Фази Книга На Сенки Гримоар

DEN 2.00

Количина на стоки
Тековен

СНИМЕТЕ ГИ ВАШИТЕ РАЗМИСЛУВАЊА НА ПРЕМИУМ ХАРТИЈА-Нашето списание од 200 страници содржи густа, необложена, природна крем хартија која ќе ви помогне да се изгубите во вашата креативност, без никакво крварење НАПИШЕТЕ СО СТИЛ СО УНИКАТЕН ДИЗАЈН-Нашето списание може да се пофали со уникатен дизајн На Фазата На Месечината што го издвојува од кое било друго списание на пазарот, што го прави одличен стартер за разговор и совршен за секој стил. РАЧНО ИЗРАБОТЕНО СО КОЖА ОД ВРВНО ЗРНО-Секое списание е рачно изработено со врвна кожа од врвно зрно, создавајќи единствено списание кое е и издржливо и стилско. СОВРШЕН ЗА СИТЕ ВИДОВИ ПИШУВАЊЕ-Без разлика дали сте аспирантен писател, поет или само барате убава тетратка за да ги запишете вашите мисли, нашиот гроздобер кожен дневник е совршен за сите видови пишување. ОДЛИЧЕН ПОДАРОК ЗА СЕКОЈА ПРИГОДА-Нашето списание го прави совршен подарок за секоја пригода, без разлика дали станува збор за роденден, дипломирање или само затоа што. Сигурно ќе биде негуван и безвременски подарок што ќе се цени во годините што доаѓаат. СНИМЕТЕ ГИ ВАШИТЕ РАЗМИСЛУВАЊА НА ПРЕМИУМ ХАРТИЈА-Нашето списание од 200 страници содржи густа, необложена, природна крем хартија која ќе ви помогне да се изгубите во вашата креативност, без никакво крварење. НАПИШЕТЕ СО СТИЛ СО УНИКАТЕН ДИЗАЈН-Нашето списание може да се пофали со уникатен дизајн На Фазата На Месечината што го издвојува од кое било друго списание на пазарот, што го прави одличен стартер за разговор и совршен за секој стил. РАЧНО ИЗРАБОТЕНО СО КОЖА ОД ВРВНО ЗРНО-Секое списание е рачно изработено со врвна кожа од врвно зрно, создавајќи единствено списание кое е и издржливо и стилско.

Други карактеристики

Најдобри понуди