.

.

Автобуска лента за дистрибуција на електрична енергија, Блок за блокирање на блокада на автобуска лента за дистрибуција на завртки со столпчиња со покритие со пок?

Автобуска лента за дистрибуција на електрична енергија, Блок за блокирање на блокада на автобуска лента за дистрибуција на завртки

DEN 1.33

Количина на стоки
Тековен

Широка апликација : Ова е одлична прицврстувачка за собирање на кола во автомобилски, RV, јахти, Schooner и морски електроенергетски системи, кои имаат широки кабли безбедно за да останат уредни Широка употреба : Ова е одлична прицврстувачи за собирање на кола во автомобилски, RV, јахти, Schooner и морски електроенергетски системи, кои имаат широки кабли безбедно за да останат уредни. Широка употреба : Ова е одлична прицврстувачи за собирање на кола во автомобилски, RV, јахти, Schooner и морски електроенергетски системи, кои имаат широки кабли безбедно за да останат уредни. Електрични перформанси : Максималниот напон е 48 VDC, максималната континуирана струја е 250 ADC, максималната наизменична струја е 20А по врска, помалку од 1 минута. Карактеристики на производот : Никел -позлатена месинг од месинг може да обезбеди мала отпорност, максимална спроводливост и добра заштита на корозија. Широка апликација : Ова е одлична прицврстувачка за собирање на кола во автомобилски, RV, јахти, Schooner и морски електроенергетски системи, кои имаат широки кабли безбедно за да останат уредни. Широка употреба : Ова е одлична прицврстувачи за собирање на кола во автомобилски, RV, јахти, Schooner и морски електроенергетски системи, кои имаат широки кабли безбедно за да останат уредни.

Други карактеристики

Item Type:
PowerDistributionBusBar
Material:
Stainless Steel, Nylon, Brass
Application:
Ship
Package List:
1 xPower Distribution Bus Bar:
2 x Screw:
1 x Cover:
1 x Protective Cover:

Најдобри понуди