.

.

Алинк 4-Пакет Стаклени Чаши Со Бамбус Капаци И Сламки, 24 МЛ Мејсон Тегла Стакло Тамблер, Еднократно Боба Чаши, Ладен Кафе Чаши За Пиење За Меур Чај, Пијалаци, Сок-2 Чис?

Алинк 4-Пакет Стаклени Чаши Со Бамбус Капаци И Сламки, 24 МЛ Мејсон Тегла Стакло Тамблер, Еднократно Боба Чаши, Ладен Кафе Чаши За Пиење

DEN 0.33

Количина на стоки
Тековен

ЧАШИ + КАПАЦИ + СЛАМКИ + СЕТ ЗА ЧЕТКИ-Вклучува 4 парчиња дебели чаши за пиење широка уста, 4 парчиња сламки од нерѓосувачки челик боба, четка за чаши од 1 парчиња, четка за слама од 1 парчиња Капацитет : 24 мл. НОВО ШИРОК ДИЗАЈН НА УСТАТА - designономски слоевитиот дизајн овозможува сигурно држење. Секоја чаша може да се наредени едни на други, многу лесен и лесен за складирање, лесно да се одржи. ПОВЕЌЕНАМЕНСКИ : може да се користи за чај од боба, смути, вода, милкшејк, сода, сок, пиво, желе, мед, млеко, ледено кафе итн., погоден за домови, барови, продавници за десерти и други места. БЕЗБЕДНА МАШИНА за МИЕЊЕ САДОВИ - Изработена од висококвалитетно стакло, тешка и издржлива, се спротивставува на пукање и кршење, лесна за чистење со нашиот сунѓер за чистење. НЕ Е БЕЗБЕДНА МИКРОБРАНОВА ПЕЧКА/РЕРНА!. СОВРШЕН ИЗБОР ЗА ПОДАРОК-АЛИНК обезбедете 100% УСЛУГА ЗА ЗАДОВОЛСТВО, не е целосно задоволна едноставно, контактирајте не и ние ќе го решиме за вас.

Други карактеристики

Најдобри понуди