.

.

Пентел Премиер Механички Молив 0,7 мм, Избрани Буриња Јасна Кутија од 12

Пентел Премиер Механички Молив 0,7 мм, Избрани Буриња Јасна Кутија од 12

DEN 127.84

Количина на стоки
Тековен

Пентел квалитет во економија Молив Обликуваниот стисок е жлеб за удобност при пишување. Претходно натоварен со пентел супер Хи-Полимер "ХБ" олово; никогаш не треба острење, е Супер силна и произведува јасна темна линија. Врвот од 7мм пишува средни линии. Бришач рефил : пде-16. Пентел Премиер Механички моливи нудат пентел квалитет во економија Молив. Вградениот обликуван стисок е жлеб за поголема удобност за време на подолги периоди на пишување. Секој Механички Молив е претходно наполнет со пентел супер Хи-Полимер "ХБ" олово, на кое никогаш не му треба острење, е супер силно и произведува јасна темна линија. Премиерот моливи се достапни во 0. 7мм големина на олово, која пишува средни линии. Долготрајната гума без латекс се полни (модел pbde-1). моливите се поддржани од ограничениот животен век на пентел.

Други карактеристики

Најдобри понуди