.

.

Пролетниот трепет Киф Парехок заклучен со ротација

Пролетниот трепет Киф Парехок заклучен со ротација

DEN 768.00

Количина на стоки
Тековен

Киф шок амортибер со не-приврзана пролет Не-прицврстената пролет на KIF 1 (Trior) е заклучена со ротација. Со цел да се поедностават операциите за поправка на часовникот за време на склопувањето и расклопувањето на KIF Parechoc имаат дизајнирано мала алатка позната како „пролет-тревога“. Содржина : 3 парчиња. - Ø 1,60 мм, - Ø 1,90 мм, - Ø 2,10 мм. Киф шок амортибер со не-приврзана пролет. Не-прицврстената пролет на KIF 1 (Trior) е заклучена со ротација. Со цел да се поедностават операциите за поправка на часовникот за време на склопувањето и расклопувањето на KIF Parechoc имаат дизајнирано мала алатка позната како „пролет-тревога“. Содржина : 3 парчиња. - Ø 1,60 мм, - Ø 1,90 мм, - Ø 2,10 мм. Киф шок амортибер со не-приврзана пролет. Не-прицврстената пролет на KIF 1 (Trior) е заклучена со ротација. Со цел да се поедностават операциите за поправка на часовникот за време на склопувањето и расклопувањето на KIF Parechoc имаат дизајнирано мала алатка позната како „пролет-тревога“.

Други карактеристики

Најдобри понуди