.

.

Condor USA, Inc 11LA2E прекинувач за притисок, 25 до 160 psi, дијафрагма

Condor USA, Inc 11LA2E прекинувач за притисок, 25 до 160 psi, дијафрагма

DEN 2.33

Количина на стоки
Тековен

Фабрички сет опсег на притисок : 120-150 psi Диференцијал на прекинувачот за притисок : 25 до 65 psi. Минимален притисок на ИТ : 25 psi. Максимален отсечен притисок : 160 psi. Максимален капацитет за префрлување : 26 засилувачи со целосен товар на 240 волти. Фабрички сет опсег на притисок : 120-150 psi. Диференцијал на прекинувачот за притисок : 25 до 65 psi. Минимален притисок на ИТ : 25 psi. Максимален отсечен притисок : 160 psi. Максимален капацитет за префрлување : 26 засилувачи со целосен товар на 240 волти. Овој прекинувач за притисок е дизајниран за употреба со компресори за воздух. Се одликува со дијафрагма од типот на активирање. Предмет : Прекинувач на прекинувач на притисок Примена : Прирачник за прекинувач на компресорот за воздух : Автоматски/исклучен прекинувач за притисок Тип на порта : (1) Порта, 1/4 "FNPT прекинувач за притисок на фабрика за вклучување/исклучување : 120/150 PSI прекинувач за прекинувач на притисок : 1/ 4 "Диференцијал на прекинувачот за притисок на компресија : 25 до 65 PSI опсег на прекинувач за притисок : 25 до 160 PSI прекинувач за притисок Електричен контакт Формулар : DPST Прекинувач на притисок Акција : Стандарден NEMA Оценка : 1 Серија : MDR11 HP @ 1 фаза - 120 V : 2 HP @ 1 фаза - 240 V : 3 температура.

Други карактеристики

Најдобри понуди