.

.

Повторно Стоки Чевли Покрива Кутија-Агент За Недвижности Материјали, Држач За Чевли За Еднократна Употреба За Огласи За Агенти И Отворени Куќи, Ве Молиме Покријте ?

Повторно Стоки Чевли Покрива Кутија-Агент За Недвижности Материјали, Држач За Чевли За Еднократна Употреба За Огласи За Агенти И Отворени

DEN 2.67

Количина на стоки
Тековен

ДИМЕНЗИИ : Кутијата За Чизми За Чевли е 9€9€8 Инчи Кога Е Отворена-Мала и Издржлива - Може Да Собере до 100 Навлаки За Чевли За Еднократна Употреба (Капаците за Чевли Не Се Вклучени) ПОРАКА : Љубезен И Јасен-Ве Молиме Покријте Ги Или Отстранете Ги Чевлите. ДРЖАЧ ЗА КАПАК ЗА ЧЕВЛИ : Наполнете Со Навлаки за Чевли И Чувајте Го Вашиот Дом, Работна Средина И Училници Без Прашина/Нечистотија/Кал!. Преклопување : Кутијата За Навлаки За Чевли Е Склоплива за Лесно Складирање. ПРИЛАГОДЕНО : Алтернатива На Ве Молиме Отстранете Го Знакот За Чевли. Идеален За Агенти, Училници, Канцеларии, Изведувачи Итн. Барањето од вашите клиенти и / или гости да ги отстранат чевлите може да биде непријатно. Оваа корпа за покривање чевли е дизајнирана учтиво да ги насочува клиентите и / или гостите да ги отстранат или покриваат чевлите без да мора да ставаат шајка во вашата куќа за знак за отстранување чевли или носење околу вратата на чевлите.

Други карактеристики

Најдобри понуди