.

.

Роуз Прстен Кутија, Розова Прстен Кутија Креативен Прстен Држач Прстен Случај Кутии Прстен За Накит Подарок Прстен Накит Кутија Цвет Кутии За Предлог, Ангажман, Св?

Роуз Прстен Кутија, Розова Прстен Кутија Креативен Прстен Држач Прстен Случај Кутии Прстен За Накит Подарок Прстен Накит Кутија Цвет

DEN 3.00

Количина на стоки
Тековен

[Мултифункционална Кутија За Подароци За Накит] : елегантната кутија за обетки може да се користи како декорација на работната површина или како складиште за накит [Едноставно И Ретро] : оваа кутија за накит има едноставен ретро дизајн и може да ги чува и организира вашите омилени прстени и обетки. [Заштита на накит] : оваа кутија за накит има меко собирање, што може ефикасно да го заштити вашиот накит од гребнатини. [Широка Употреба] : оваа прстенеста кутија е одлична за специјални сцени како Денот На Вљубените, Денот на Мајката, Божиќ, родендени и годишнини итн. [ 100% Гаранција За Задоволство] : сите наши производи нудат политика за враќање или гаранција за враќање на парите, ако имате било каков проблем во врска со вашето купување, ве молиме слободно комуницирајте со нас преку Е-Пошта, ние сме секогаш тука за да направиме се што е соодветно за вас. [Мултифункционална Кутија За Подароци За Накит] : елегантната кутија за обетки може да се користи како декорација на работната површина или како складиште за накит. [Едноставно И Ретро] : оваа кутија за накит има едноставен ретро дизајн и може да ги чува и организира вашите омилени прстени и обетки. [Заштита на накит] : оваа кутија за накит има меко собирање, што може ефикасно да го заштити вашиот накит од гребнатини.

Други карактеристики

Item Type:
Ring Box
Material:
Flocking
Color:
Pink
Diameter:
Approx. 41mm / 1.6in
Height:
Approx. 47mm / 1.8in
Purpose:
Can keep rings and earrings of different shapes, etc.
Package List:
1 x Pink Rose Ring Box
Note:
Please allow slight errors due to manual measurement.

Најдобри понуди