.

.

Додатоци ЗА Комплет За Сензори СО 3д Допир За 3д Печатачи, Комплет За Додатоци За Автоматско Израмнување На Сензорот За Автоматско израмнување За Prinер-3 ЦР - 10 3д Печа?

Додатоци ЗА Комплет За Сензори СО 3д Допир За 3д Печатачи, Комплет За Додатоци За Автоматско Израмнување На Сензорот За Автоматско израмнување

DEN 2.67

Количина на стоки
Тековен

[Функција за автоматско Израмнување] со функцијата за автоматско израмнување, сензорот може да открие какви било површини за печатење, вклучително и стакло [Едноставна Операција] Мала по големина, мала тежина, лесна за носење, може да се носи наоколу, едноставна за ракување и удобна за употреба. [Сила на обликување] сензорот за автоматско израмнување има висока работна ефикасност и може да ја подобри силата на формирање. [Погоден] Погоден За Ender3 Ender3s Ender3 Pro Ender5 C10 C10 S CR10 S4 CR10 S5 CR20 CR20 Pro, итн. [Цврст Издржлив] Користејќи софистицирана технологија на производство, сензорот за автоматско израмнување е цврст, издржлив и има долг работен век. [Функција за автоматско Израмнување] со функцијата за автоматско израмнување, сензорот може да открие какви било површини за печатење, вклучително и стакло. [Едноставна Операција] Мала по големина, мала тежина, лесна за носење, може да се носи наоколу, едноставна за ракување и удобна за употреба. [Сила на обликување] сензорот за автоматско израмнување има висока работна ефикасност и може да ја подобри силата на формирање.

Други карактеристики

Item Type:
Automatic Leveling Sensor
Suitable:
Suitable for Ender3 Ender3s Ender3Pro Ender5 CR10 C10S CR10S4 CR10S5 CR20 CR20Pro, Etc.
Package List:
1 x Automatic Leveling Sensor1 x Connection Line:
1 x Leveling Probe:
1 x L Shape Fixed Bracket:
1 x T Shape Fixed Bracket:
1 x Sensor Bracket:
5 x Cable Ties:

Најдобри понуди