.

.

Yamix 2pack кревет за складирање на креветчето за складирање на организатор, држач за живеење во кревет, обесени корпи за складирање за главни плочи, кревети за кревети ?

Yamix 2pack кревет за складирање на креветчето за складирање на организатор, држач за живеење во кревет, обесени корпи за складирање за главни

DEN 207.20

Количина на стоки
Тековен

Материјал - висококвалитетно железо и ткаенина, издржлива и удобна Димензии : 28,8*10. Со џебови - исполнување на барањето за мулти складирање. Совршен за кревети за кревети, соба за колеџ во колеџ, мали станови. Мулти -намена - Совршено за учениците висат на креветот за да се складира магизин, закуска, телефон, книга, далечински управувач, слушалки, пенкала, и др. Најпогодни за студенти - особено удобен за горниот слој на кревет кревет во студентски дом, ставајќи сè што ви треба во рака. Лесно за инсталирање - само закачувајќи го на вашиот кревет или друг, ве молам, сакате со куката, лесно да се иселите. Продолжете да читате материјали и други лични предмети на дофат додека спиете, торбата за складирање има поголем капацитет за оптоварување, не грижете се за паѓање. Спецификации : .Материјал : Ironелезо + крпа.Проид Димензии : 28.product Тежина : 230 Gpackage Содржина : .

Други карактеристики

Најдобри понуди