.

.

Aozcu Ipad Статив Држач, 62 Висина Прилагодливи Држач Таблета Подот Со 360° Ротирачки Ipad Статив Монтирање &засилувач; 1/4 Завртка за iPad Pro 12.9/11, Воздух, Мини, iPhone, Камера и 4-13 Т?

Aozcu Ipad Статив Држач, 62 Висина Прилагодливи Држач Таблета Подот Со 360° Ротирачки Ipad Статив Монтирање &засилувач; 1/4 Завртка

DEN 3.00

Количина на стоки
Тековен

●Брзо Прилагодување На Висината ● држачот За статив на подот со 4 нивоа прилагодување на висината од 17,7 инчи на 62,5 инчи Поддржете ротација од 360° и навалување од 180°, давајќи ви хоризонтален вертикален агол за да одговараат на целиот поглед на гледање. Само отворете ја бравата, можете брзо да ја прилагодите висината кога лажете, седите, стоите, фитнесот итн. ●Поцврсто И Поквалитетно ● овој држач За подни таблети е направен од премиум алуминиумска легура, постабилен и поцврст. Главниот пол на аозку користи задебелена алуминиумска легура за да спречи кршење, навалување или треперење. Обезбедува безбедна и сигурна поддршка за вашите уреди. ●Широко Компатибилен Qu aozcu прилагодлив држач за статив за таблети компатибилен со таблет и мобилен телефон од 4-13 инчи, како што е i Pad Pro 12.7, Ipad Air 2 3 4 5, i Pad Mini 1 2 3 4 5 6, Galaxy Јазичиња, Површина Про, е-Читач, Прекинувач, i Phone 13/ 13 Pro Max, i Phone 12/ 12 Pro/ 12 Mini, 11 Pro Max/X/XS/XS Макс. ●1/4 Завртка И Преклопен Дизајн●овој држач за статив има универзална завртка од 1/4 инчи, може да монтира DSLR SLR камера, светло за прстен, веб камера, проектор, какви било уреди со дупка за завртки од 1/4 инчи. Нашиот држач за статив за таблети може да се преклопи и складира во вклучената торба и лесен за носење при патување, пешачење или кампување. Преклопената големина е : 17,7 инчи. ①Лесен За Употреба Стативот е одличен за видео разговор, состанок за зумирање, курсеви преку интернет, снимање видео, селфи, гледање филмови, рецепти, резултати од електронски листови, читање книги. Лесно се поставува на подот или бирото во вашата дневна соба, спална соба, кујна, канцеларија, теретана, училиште итн. (Пакетот вклучува : 1x статив штанд, 1x статив адаптер за gopro, 1x таблет телефон заградата, 1x упатство за употреба. ●Брзо Прилагодување На Висината ● држачот За статив на подот со 4 нивоа прилагодување на висината од 17,7 инчи на 62,5 инчи. Поддржете ротација од 360° и навалување од 180°, давајќи ви хоризонтален вертикален агол за да одговараат на целиот поглед на гледање. Само отворете ја бравата, можете брзо да ја прилагодите висината кога лажете, седите, стоите, фитнесот итн. ●Поцврсто И Поквалитетно ● овој држач За подни таблети е направен од премиум алуминиумска легура, постабилен и поцврст. Главниот пол на аозку користи задебелена алуминиумска легура за да спречи кршење, навалување или треперење. Обезбедува безбедна и сигурна поддршка за вашите уреди.

Други карактеристики

Најдобри понуди