.

.

Тркалачки столици со тркала тешки барстолии за коса салон салон за салони за лифт прилагодување 360 ° ротационо хидрауличен гас лифт круг столче за берберница/прода

Тркалачки столици со тркала тешки барстолии за коса салон салон за салони за лифт прилагодување 360 ° ротационо хидрауличен гас лифт

DEN 771.20

Количина на стоки
Тековен

Столче за вртење на тркалање - Дизајн на тркала за вртење од 360 степени Осигурете се дека вие и вашите гости или клиенти можете да се движите слободно и да комуницираат со другите лесно во какви било насоки Особено погодно за убавина за медицинска тетоважа во канцелариски салон, олеснете ви да работите. Покријките за перничиња PU (водоотпорни и лесни за чистење) се идеални за употреба во салони, клиники и канцелариски средини. Хидрауличниот лифт може да се прилагоди слободно од 48 см до 63см. Цилиндерот е SGS сертифициран за безбедност. Обликот го охрабрува телото да заземе поздраво седење, да ги релаксира мускулите и трајно да го олесни 'рбетот. Пет тркала од 360 степени обезбедуваат максимална подвижност; Ирозна база со штанд обезбедува дополнителна удобност. Дали барате навистина удобна столица за тркалање? Ако да, предлагаме да ја земете предвид оваа навистина голема и густа прилагодлива столица, што ќе ви донесе навистина удобно искуство. Дизајнирано да се мешате со какво било опкружување, како што се салон, дом и канцеларија, наше Столчињата се дизајнирани да обезбедат удобно седење и стилски дизајн. Шајп на столот го охрабрува телото да заземе поздраво држење на телото, да ги релаксира мускулите и трајно да го олесни 'рбетот. Главни карактеристики : ПУ -кожен перница за перница (водоотпорен и лесен за чист) дебел сунѓер Подлогата за максимални удобни хидраулични лифтови може да се прилагоди слободно од рамка од 48 см до 63cmiron со позлата (трајна) 'рѓа-железна база со подножје за додадена удобност од 360 степени најлонски тркала за максимална мобилност сертифицирани цилиндри на цилиндрите : Име : Салон за убавина Столкоматеријал : Столмери за висока еластичност : Метанализа на спонзорот : Метанализа на максимална мобилност : Ширина на седиштето 33cmlifting Опсег : 48-63cmcustomer Услуга : Добредојдовте во нашата продавница! Ако имате какви било прашања, ве молиме слободно контактирајте не и ние ќе ве контактираме во рок од 24 часа.

Други карактеристики

Name:
Beauty Salon Stool
Material:
PU High Resilience Sponge Metal
Size:
seat width 33CM
Lifting range:
48-63CM
customer service:
welcome to our shop! If you have any questions, please feel free to contact us and we will contact you within 24 hours.:
If you are satisfied with our products, please don't forget to leave 5 stars, we will thank you for your encouragement.:
Free to move This stool with wheels roll very well and quiet. It does not scratch the floor and is suitable for hardwood boards, tiles and almost anything else. :

Најдобри понуди