.

.

Исцелени 20 парчиња Калемење Трепки Со Лента За Трепки Алатки За Продолжување На Трепките Алатки За Шминка Лента За Подигнување На Трепките Ленти За Продолжување Н?

Исцелени 20 парчиња Калемење Трепки Со Лента За Трепки Алатки За Продолжување На Трепките Алатки За Шминка Лента За Подигнување На Трепките

DEN 1.33

Количина на стоки
Тековен

ЛЕНТИ ЗА ПРОДОЛЖУВАЊЕ НА ТРЕПКИТЕ тие нема лесно да и наштетат на кожата, можат да ви дадат убаво искуство со користење ЛЕНТИ ЗА ОДВОЈУВАЊЕ НА ТРЕПКИТЕ може да бидат фиксирани и заштитени горните трепки и долните трепки. Професионални и практични. ЛЕПЛИВИ ЛЕНТИ за ТРЕПКИ лентите за калемење трепки ја карактеризираат едноставната структура, што го прави многу лесен за употреба и отстранување. АЛАТКИ ЗА САДЕЊЕ ТРЕПКИ ЛЕНТИ ЗА ПОДИГНУВАЊЕ НА ОЧНИТЕ КАПАЦИ Лента За Трепки, Леплива Ткаенина Лента за Продолжување На Трепките, Микропора За Дишење Лента за Продолжување На Трепките. ЛЕНТИ ЗА ПРОДОЛЖУВАЊЕ НА ТРЕПКИТЕ ЗА ЖЕНИ Ова е задолжителен додаток за примена на калемење трепки!. Список на пакети 20 х Ленти За Продолжување На Трепките Карактеристики-Боја : розови ленти за продолжување на трепките за жени-Големина : 5, 20Х5, 20Х1, 25см/2, 04Х2, 04Х0 продолжна лента за дишење. - Лентите за калемење трепки ја карактеризираат едноставната структура, што го прави многу лесен за употреба и отстранување на лентата за калемење трепки. - Тие се поединци, козметички студија, салони за шминка и повеќе лента за трепки за продолжување на трепките. - Тие се специјално дизајнирани за продолжување на трепките, што го прави продолжувањето на трепките побрзо и полесно дише ленти за трепки. - Лепливата лента е умерена, а дизајнот на воздушните дупки може ефикасно да го намали болното чувство на кинење кога лентата е искината и не ги повредува залихите за продолжување на трепките на кутикулата.

Други карактеристики

Најдобри понуди