.

.

Bcov iPhone SE 2022 Случај, iPhone SE 2020 Casse, Iphone 8 Случај, Симпатична Спиење Мачки Мултифункционален Паричник Кожен Случај Флип Капак Со Мулти Картичка Слотови Џеб Рачен Ремен з?

Bcov iPhone SE 2022 Случај, iPhone SE 2020 Casse, Iphone 8 Случај, Симпатична Спиење Мачки Мултифункционален Паричник Кожен Случај

DEN 0.67

Количина на стоки
Тековен

ПРЕКРАСНА ШЕМА - овој прекрасен случај со шема е совршен за да го изрази вашиот уникатен индивидуален идентитет ЕЛЕГАНТЕН ДИЗАЈН-Без разлика во шопинг, забава, средба или посета на клиенти. овој случај на паричник ќе ви даде дополнителни овластувања на личноста и шармот. Одличен подарок за мајка, ќерка, сопруга, девојка и пријатели за Денот на Мајката, Божиќ, Денот На Годишнината, Денот на Вљубените и Роденденот. МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН : 7 слотови за картички, 2 кеси за готовина, 1 школка за мобилен телефон, направете го вашиот живот и работете поудобно. Овозможувајќи ви да носите повеќе кредитни картички, семејна фотографија и готовина. Задоволување на вашите потреби цел ден надвор. Погоден за Мажи, Жени, девојки и Тинејџери од сите возрасти. ПРАКТИЧНО ЗА УПОТРЕБА : Прецизни исечоци за звучници, камера и други функционални порти. Овозможува лесен пристап до сите порти, копчиња и функции без да мора да го отстраните куќиштето, давајќи разумна количина заштита од пад за вашиот мобилен телефон. РЕМЕН ЗА ЗГЛОБ : магнетниот клип и отстранливиот ремен за зглоб овозможуваат лесен пристап до вашиот i Phone без никакви проблеми.

Други карактеристики

Најдобри понуди