.

.

ZPZFDC Јапонски стил Цврст дрвен кревет Поддршка за летс за мебел за спална соба Татами големина кралица/кралска рамка за кревет

ZPZFDC Јапонски стил Цврст дрвен кревет Поддршка за летс за мебел за спална соба Татами големина кралица/кралска рамка за кревет

DEN 2.33

Количина на стоки
Тековен

Многу добро одговара на оние кои сакаат да спијат на тврди платформи Одлично за проблеми со грбот или да се користи за релаксација во дневник. Лесно се склопува. Се склопува за удобно складирање и го носи на и од плакарот или надвор за неговото емитување е лесно-масно. Користете како гостин душек, претворете во подот футон за филмски ноќи. Може да се навива во плакарот, а потоа да се шири на подот за да спие. Тој е многу погоден за мал стан и мал простор, ефикасно заштеда на простор за живеење и лесен за движење. Многу добро одговара на оние кои сакаат да спијат на тврди платформи. Одлично за проблеми со грбот или да се користи за релаксација во дневник. Лесно се склопува. Се склопува за удобно складирање и го носи на и од плакарот или надвор за неговото емитување е лесно-масно. Користете како гостин душек, претворете во подот футон за филмски ноќи. Може да се навива во плакарот, а потоа да се шири на подот за да спие. Тој е многу погоден за мал стан и мал простор, ефикасно заштеда на простор за живеење и лесен за движење. Многу добро одговара на оние кои сакаат да спијат на тврди платформи. Одлично за проблеми со грбот или да се користи за релаксација во дневник.

Други карактеристики

Material:
Solid Paulownia Wood
Package Include:
1*Japanese style mattress:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
with sizes for twin, full, queen, and king beds.:
This duvet cover set is suitable for bedroom, guest room, school dormitory, hotel, the warmest gift for your family members, friends. :

Најдобри понуди