.

.

bvgfsahne 12v Светлина Лед ЛЕНТА ПРЕДВОДЕНА Дрвена Љубов Моделирање Светилка Стринг За Денот На Вљубените Свадба Прослава Фестивал Декорација Боја Светилка Тип На Бате?

bvgfsahne 12v Светлина Лед ЛЕНТА ПРЕДВОДЕНА Дрвена Љубов Моделирање Светилка Стринг За Денот На Вљубените Свадба Прослава Фестивал Декорација

DEN 191.84

Количина на стоки
Тековен

Светилките Се Направени Од Дрвенест Материјал, Со Добри Перформанси И Мала Потрошувачка На Енергија; Направете Ја Вашата Забава Блескав Момент Без разлика дали станува збор за Двор , Двор, Кампување или Кој Било Стил На Ентериер, Ќе Уживате Во Декор за Грижа. Должина На Светлосна Низа : 20 Светла На 3 М; Апликација : Погоден За Декорација На Одмор, Декорација На Продавница, Роденденска Забава, Декорација На Соба, Фотографија Итн. Добар Подарок : Ако Подарокот Е Премногу Тежок За Избор, Подарете И Убав И Топол Подарок. НЕОГРАНИЧЕНА ЛЕСНА ЗАБАВА : Користете Ги Овие Светлечки Украси За Забави За Да Ја Зголемите Забавата На Прозрачните Забави На Божиќ, Карневал, Концерти, Кампување и Многу Повеќе. Светилките Се Направени Од Дрвенест Материјал, Со Добри Перформанси И Мала Потрошувачка На Енергија; Направете Ја Вашата Забава Блескав Момент. Без разлика дали станува збор за Двор , Двор, Кампување или Кој Било Стил На Ентериер, Ќе Уживате Во Декор за Грижа. Должина На Светлосна Низа : 20 Светла На 3 М; Апликација : Погоден За Декорација На Одмор, Декорација На Продавница, Роденденска Забава, Декорација На Соба, Фотографија Итн. Добар Подарок : Ако Подарокот Е Премногу Тежок За Избор, Подарете И Убав И Топол Подарок.

Други карактеристики

Најдобри понуди