.

.

Моху 2 Држач За Метла Држач За Метла Монтирање На Ѕид Од Нерѓосувачки Челик Организатор За Складирање На Ѕид Тешки Алатки Закачалка со 4 Лавици 6 Куки За Бања Кујна К?

Моху 2 Држач За Метла Држач За Метла Монтирање На Ѕид Од Нерѓосувачки Челик Организатор За Складирање На Ѕид Тешки Алатки Закачалка со

DEN 0.33

Количина на стоки
Тековен

Нерѓосувачки челик ●ВНАТРЕ И НА ОТВОРЕНО : монтажата на ѕидот на држачот за метла МОХУ е идеална за држење метли, џогери, гребла и алатки. Совршен за кујна, плакар, гаража, канцеларија, одличен за комерцијална употреба. Дизајнот отпорен на временски услови го прави овој држач дури и да работи на отворено или на барака за вашите градинарски алат!. €СИЛЕН И ЦВРСТ ЗАФАТ : моху џогер и држач за метла ѕидниот држач е изработен од нерѓосувачки челик сус 304 и опрема во форма на триаголник и венчелистче прилагодете ја големината автоматски врз основа на различна дебелина на рачките за да спречите лизгање на предметот, може да собере вкупно до 30 килограми,посилен и поцврст од пластичниот држач. ●ДИЗАЈН БЕЗ СЛАЈД : закачалка за држач ЗА метла ОД Комерцијално одделение МОХУ со капацитет за држење од 30 фунти! Благодарение на пролетта натоварени, двојно гумени зафатени слотови, без разлика дали влажни џогери, валкани гребла или бејзбол лилјаци. ● 2 НАЧИНИ ЗА ИНСТАЛАЦИЈА : Два начина за инсталирање на држачот за џогер МОХУ.

Други карактеристики

Најдобри понуди