.

.

10 ПАРЧИЊА Сетови За Дупчалки За Нокти, 3/32 Инчи Кутикула За Вежба За Нокти Керамичка Вежба За Нокти Дремел За Акрилни Нокти Отстранувач На Карбидни Нокти Дијамантск?

10 ПАРЧИЊА Сетови За Дупчалки За Нокти, 3/32 Инчи Кутикула За Вежба За Нокти Керамичка Вежба За Нокти Дремел За Акрилни Нокти Отстранувач На

DEN 207.84

Количина на стоки
Тековен

Пакетот вклучува : овој комплет за дупчалки за нокти вкупно има 3 парчиња керамички дупчалки, 6 типа карбидни дупчалки и 1 парчиња четка за Четка1 Пренослива кутија за складирање и 20 парчиња декор за нокти од пеперутка.Доволно за почетници, како и професионалци. Квалитетен материјал : нашите дупчалки за карбидни нокти имаат карактеристики на тврда, издржлива и висока применливост.Изработени од волфрам карбид и керамика, овие дупчалки за нокти за акрилни нокти имаат супериорна јачина, острина и отпорност на топлина. Широко применливо : битовите за нокти за големината на вежбата за нокти се 3/32-инчи,одговараат на повеќето нокти за нокти за нокти што се полнат.И можеме да ги користиме во салон за нокти, спа центар, самостојна уметност за нокти дома или педикир за личен маникир. Пренослива кутија : ви обезбедивме преносна мини кутија, така што заштитете ја вашата вежба од лесно губење и подобро storage.It исто така, може да се користи за спречување на прашина и носење со вас. Појавување На пеперутка : шарм пеперутка нокти декорација вкупно 20 парчиња, и две бои.

Други карактеристики

Најдобри понуди