.

.

FTVOGUE Вентил Стебло Инсталерот, Гума Вентил Стебло Извлекувач Комплет Една Глава Вентил За Отстранување На Јадро Алатка За Поправка Комплет За Автомобил Велосипед ?

FTVOGUE Вентил Стебло Инсталерот, Гума Вентил Стебло Извлекувач Комплет Една Глава Вентил За Отстранување На Јадро Алатка За

DEN 2.00

Количина на стоки
Тековен

Лесен За Употреба : Само извлечете го старото стебло и повторно инсталирајте го новото стебло Нема потреба да се грижите за гребење на тркалото или оштетување на стеблото на вентилот. Алатката за стебло на вентилот за гуми е мала и лесна за носење и употреба. Поправка на вентилот : Прилепувања за ефикасна инсталација и отстранување на вентилите на гумите, овие алатки овозможуваат поефикасни поправки. Силна Компатибилност : може широко да се користи во поправка на гуми без цевки на автомобили, мотоцикли, велосипеди и единици за климатизација и е многу практична. Различни Алатки : Доаѓа со 1 парче извлекувач на стеблото на вентилот за гуми, 1 парче отстранувач на јадрото на вентилот со една глава, 1 парче алатка за поправка на гуми 4 во 1, итн. Специјален Дизајн : комплетот алатки за поправка на гуми има дел од рачката од нерѓосувачки челик за зголемено триење и безбедност при употреба.

Други карактеристики

Item Type:
Tire Valve Stem Puller 
Material:
Chrome Alloy
Total Length:
Approx. 30cm / 11.81in
Function:
Used to remove and install the core and retap the male and female threads. 
Package List:
1 x Tire Valve Stem Puller :
1 x Single Head Valve Core Remover:
1 x 4 in 1 Tire Repair Tool:
6 x Brass Valve Core:

Најдобри понуди