.

.

Дехидратор керамика Е27 држач за топлинска ламба со вклучен прекинувач за вклучување/исклучување на копчето, рептил миленичиња здрава лесна база на ротаторна држа?

Дехидратор керамика Е27 држач за топлинска ламба со вклучен прекинувач за вклучување/исклучување на копчето, рептил миленичиња здрава лесна база

DEN 2.67

Количина на стоки
Тековен

Чувајте ги влекачите топло : Флексибилната база на сијалица за греење може да се користи за разни влекачи, вклучувајќи гекоси, змии, желки, желки, игуани, гуштери, камелеони, жаби, жаби, итн Сокет со прекинувач : Лесен за употреба. Држачот на ламбата е опремен со клип за фиксирање, што овозможува ламбата да се обеси или да се монтира wallид. Држач за ротатибилна ламба : Светилката може да се ротира 360 степени, а држачот на ламбата може да се врти нагоре и надолу за 180 степени. Наместете го аголот на зрачење по потреба. Издржлив држач за ламба : мазната керамичка површина е наредена со чист бакарен приклучок за да се обезбеди успешна соработка со разни светилки. Исто така е издржлив и може да издржи висока температура. Погодно за : За E27 база, компатибилен со најразлични светилки, погодни за штандови за ламби, за UVA, за UVB, за инфрацрвени грејни ламби, итн. Чувајте ги влекачите топло : Флексибилната база на сијалица за греење може да се користи за разни влекачи, вклучувајќи гекоси, змии, желки, желки, игуани, гуштери, камелеони, жаби, жаби, итн. Сокет со прекинувач : Лесен за употреба. Држачот на ламбата е опремен со клип за фиксирање, што овозможува ламбата да се обеси или да се монтира wallид. Држач за ротатибилна ламба : Светилката може да се ротира 360 степени, а држачот на ламбата може да се врти нагоре и надолу за 180 степени. Наместете го аголот на зрачење по потреба. Издржлив држач за ламба : мазната керамичка површина е наредена со чист бакарен приклучок за да се обезбеди успешна соработка со разни светилки.

Други карактеристики

Најдобри понуди