.

.

Гроздобер Аштрај Виндпорен топка држач за цигари со капак за цигари метал преносен цигар фиока за пепел во затворен простор и надворешна употреба на рака, запечате

Гроздобер Аштрај Виндпорен топка држач за цигари со капак за цигари метал преносен цигар фиока за пепел во затворен простор и надворешна

DEN 577.60

Количина на стоки
Тековен

【Супер разноврсно】 Осветлете го вашето место со необична шема на втиснување Рачно изработено вашиот фенси пепелник, освен што ги држи копчињата и пепелта во исто време може да биде како тегла за накит, банкар за монети и така натаму. 【Висок квалитет на материјал】 Бренд Нова легура на цинк, филигран и емајл рака обележана совршена 3Д шема, неверојатен симпатичен подарок за вашите loversубовници. 【Преносна тежина 430 грама. Убава големина и тежина, цврсти елегантни преносни за вашето домаќинство во табелата, погодно за затворено и на отворено, лесен за носење и чистење. Гроздобер и модерен стил. Посебен соодветен подарок за роденден, годишнини, забава. 【Чекори за работа】 Притиснете надолу од пепел, капакот спречува пепел од летање и помалку циркулирање на чад, доказ за вашиот простор. 【Најдобра услуга по продажбата】 Ако имате какви било прашања со нашиот производ, не двоумете се да не контактирате и ние ќе бидеме повеќе од задоволство да се осигураме дека имате позитивно искуство додека го користите нашиот производ. 【Супер разноврсно】 Осветлете го вашето место со необична шема на втиснување. Рачно изработено вашиот фенси пепелник, освен што ги држи копчињата и пепелта во исто време може да биде како тегла за накит, банкар за монети и така натаму. 【Висок квалитет на материјал】 Бренд Нова легура на цинк, филигран и емајл рака обележана совршена 3Д шема, неверојатен симпатичен подарок за вашите loversубовници. 【Преносна тежина 430 грама. Убава големина и тежина, цврсти елегантни преносни за вашето домаќинство во табелата, погодно за затворено и на отворено, лесен за носење и чистење. Гроздобер и модерен стил. Посебен соодветен подарок за роденден, годишнини, забава. 【Чекори за работа】 Притиснете надолу од пепел, капакот спречува пепел од летање и помалку циркулирање на чад, доказ за вашиот простор. 【Најдобра услуга по продажбата】 Ако имате какви било прашања со нашиот производ, не двоумете се да не контактирате и ние ќе бидеме повеќе од задоволство да се осигураме дека имате позитивно искуство додека го користите нашиот производ. ★ Карактеристики : - Единствена ретро дизајн Ashtray : Втиснување на моделот дизајниран пепел е декоративен пепелник на центарот на вниманието и фенси подарок за пушачи.

Други карактеристики

- Material:
Brand Zinc Alloy
- Weight:
0.95LBS ( 430 grams )
- Dimension:
ball diameter-10cm/3.9in, height-11.8cm/4.6in, stand diameter-7cm/2.7in
- Pattern:
hand stamped
- Color:
as pictured.
- Design:
unique semi-closed wind-proof Lid and antique design.
- Special gift for the smokers or guest, Perfect gift for Birthday, Family Day, Anniversaries, Labor day, Thanksgiving Day, Christmas, Halloween, Black Friday, opening ceremony, birthday Party, awards, wedding, advertising, business gifts, anniversary celebrations, public relations planning, fairs, festivals, employee benefits.:
★ Packing Contains:
- 1 x Ashtray:
- 1 x Colorful Packing Gift Box:
★ Excellent Service:
- We offer 100% Money Back or Exchange if the product has any quality issues, you can buy with confidence.:
- We offer 24 hours online customer service, please feel free to message us if you have any questions. Thanks for good communication!:
- We promises to ship within 24 hours, and the delivery time is 7-15 working days. :

Најдобри понуди