.

.

Favomoto преносен автомобил климатик мини ладење на вентилатор за ладење преносен климатик вентилатор USB полнење навлажнувачки вентилатор за ладење вода мал летен ве?

Favomoto преносен автомобил климатик мини ладење на вентилатор за ладење преносен климатик вентилатор USB полнење навлажнувачки вентилатор

DEN 572.80

Количина на стоки
Тековен

Повеќенаменски, може да се користи како ладилник за воздух, навлажнувач и прочистувач, многу практично И навлажнување, намалување на сувоста, ќе ви донесе добро искуство. Резервоарот за вода има доволно голем капацитет и може да се користи долго време без да додадете вода во секое време. Направено е со одлична изработка, има голем волумен на воздух и одличен капацитет за испарување и може брзо да ве натера да се чувствувате кул. Мал и мини, лесен за носење, погоден за да ја ставите во вашата спална соба или во автомобилот. Опис Овој производ е вентилатор за ладење со USB десктоп, изработен од безбедни и нежни материјали и може да ви служи добро. Направено со одлична изработка, лесно е да се носи и има ефект на ладење, обезбедувајќи ви поладна и навредлива околина во текот на летото. Ова е многу добар и практичен вентилатор за ладење и климатизација, кој може да се примени на вашето возило и дома. Карактеристики- Боја : Разновиден материјал во боја : ABS, бакар.

Други карактеристики

Најдобри понуди