.

.

Замена на батеријата за RCA PRO830 PRO-830 PRO840 PRO-840 PRO842 PRO-842 PRO843 PRO-843 PRO845 PRO-845 PRO847 PRO-847 PRO851 PRO-851 PRO942 PRO-942 PRO-942 PRO-942

Замена на батеријата за RCA PRO830 PRO-830 PRO840 PRO-840 PRO842 PRO-842 PRO843 PRO-843 PRO845 PRO-845 PRO847 PRO-847 PRO851 PRO-851 PRO942 PRO-942

DEN 883.84

Количина на стоки
Тековен

Висок квалитет - Нашите батерии се направени на точните спецификации исто како и оригиналната батерија Секоја батерија е со строго откривање на спецификации и употреба на тестирање, апсолутно обезбедете ја безбедна и издржлива употреба на батеријата. Наплата, преку празнење, над напон и заштита од краток спој за подобро траење на батеријата. Спецификации на батеријата - Капацитет : 4200m Ah, WH : 25.20 Wh, Type : Ni -MH, Напон : 6.0 V - Нов целосно декодиран чип работи исто како и оригиналот. Димензии : 89,28 x 46.10mmweight : 360g / 12. Сите батерии се сертифицирани со ISO9001, ROHS и CE. 12-месечна гаранција и 14-дневна гаранција за враќање на парите. Висок квалитет - Нашите батерии се направени на точните спецификации исто како и оригиналната батерија. Секоја батерија е со строго откривање на спецификации и употреба на тестирање, апсолутно обезбедете ја безбедна и издржлива употреба на батеријата. Наплата, преку празнење, над напон и заштита од краток спој за подобро траење на батеријата. Спецификации на батеријата - Капацитет : 4200m Ah, WH : 25.20 Wh, Type : Ni -MH, Напон : 6.0 V - Нов целосно декодиран чип работи исто како и оригиналот. Димензии : 89,28 x 46.10mmweight : 360g / 12. Сите батерии се сертифицирани со ISO9001, ROHS и CE.

Други карактеристики

Најдобри понуди