.

.

Должина на екипажот со 12 пакети со дијабетичари и циркулаторни лекари кои не се обврзуваат одобрени чорапи 13-15 сиви

Должина на екипажот со 12 пакети со дијабетичари и циркулаторни лекари кои не се обврзуваат одобрени чорапи 13-15 сиви

DEN 1.00

Количина на стоки
Тековен

Памук Лекарот го одобри терапевтскиот. Препорачано за : циркулаторни проблеми, дијабетес, едем, невропатија. 90% памук 7% полиестер 3% еластичен. Лабава фитинг, не обврзувачки врв. Лекарот го одобри терапевтскиот. Препорачано за : циркулаторни проблеми, дијабетес, едем, невропатија. 90% памук 7% полиестер 3% еластичен. Лабава фитинг, не обврзувачки врв. Избор на лекари на прифатливи медицински чорапи кои им даваат на нозете циркулацијата на крвта и квалитетот за кој сакате.

Други карактеристики

Најдобри понуди