.

.

DECTRII Туш Стол Со Грбот и Рацете, 300 ФУНТИ Тешки Туш Бања Седиште За Хендикеп, Поместена Када Стол Со Рачки Туш Пресек Седиште За Лицата Со Посебни Потреби, Постарите &?

DECTRII Туш Стол Со Грбот и Рацете, 300 ФУНТИ Тешки Туш Бања Седиште За Хендикеп, Поместена Када Стол Со Рачки Туш Пресек Седиште

DEN 3.33

Количина на стоки
Тековен

Цврсти гумени стапала против лизгање се на секоја нога кои нудат поголема поддршка и без лизгање на влажна површина Прилагодлива висина : клупата За Туширање Со хендикеп со 6 нивоа може флексибилно да се прилагоди за монтирање со луѓе кои користат различни возрасти и различни висини. Со опсег од 15"-20", лесната рамка е лесно пренослива за дополнителна погодност. Лесно За Склопување : Не грижете се за алатките или фрустрацијата Со Столчето За Када Со Раце, овој стол за туширање за внатрешен туш е без алатки! Се одликува со лесна за составување рамка со јасни чекор по чекор инструкции и лесни за држење копчиња. СТОЛОТ ЗА Туширање ДЕКРИ со дополнително широко седиште нуди удобно и безбедно решение за сите лица со ризик од пад, вклучувајќи ги постарите лица, лицата со попреченост, бремените жени и поединците кои се опоравуваат од повредите што го отежнуваат стоењето. Оваа медицинска столица за туширање има силна рамка со аголни нозе и гумени стапала што не се лизгаат и цврсти и издржливи.

Други карактеристики

Најдобри понуди