.

.

Облека за облека за облека со етикета со пиштол за обележување пиштол за цени за облека со тагови со шипки за етикети со пиштол со внесени игла за ножеви за ценовна ?

Облека за облека за облека со етикета со пиштол за обележување пиштол за цени за облека со тагови со шипки за етикети со пиштол со внесени

DEN 207.84

Количина на стоки
Тековен

Содржина на пакет : ќе добиете апликатор за обележување на облека, 5 челични игли, 2000 сврзувачки елементи за бели шипки ,; Добра комбинација и доволна количина за задоволување на вашите потреби Лесно за држење : Рачката на Attacher со ознака за облека е разумно дизајнирана да обезбеди удобен зафат, не е потребна премногу сила за да се повлече активирањето, за да се минимизира притисокот на раката и да се намали заморот на операторот. Означување на сврзувачки елементи : Овие сврзувачки елементи за решетки можат да бидат широко применети за повеќето димензии и стилови на облека, како чорапи, крпи, долна облека, чевли, нараквици и многу повеќе, можете да ги изберете соодветните големини на прицврстувачите на решетките според реалните потреби, исто така, ве молиме проверете ја големината внимателно На сликата пред да се купи. Лесен за употреба : Апликаторот за етикета за облека е многу лесен за употреба, не бара премногу сила за вчитување на прилозите или да ги замени иглите; Бидејќи дејството на активирањето е брзо, етикетата може да биде прикачена со само допир, што е погодно за повеќето луѓе; Прицврстувачот за етикетата е со мала цена и е голема ефикасност, што е неопходна алатка за пакување и етикетирање, може лесно да се отстрани без да се оштети облеката. Широк спектар на употреба : Машината за обележување на облека е одлична алатка за приложување на етикети на облека, текстил, играчки, багаж, торби, килими и сл., Погодна за продавници, бутици, трговци на мало, продавачи на Интернет, фабрики за облека, продавници за облека, складишта за облека, магацини и повеќе. Содржина на пакет : ќе добиете апликатор за обележување на облека, 5 челични игли, 2000 сврзувачки елементи за бели шипки ,; Добра комбинација и доволна количина за задоволување на вашите потреби. Лесно за држење : Рачката на Attacher со ознака за облека е разумно дизајнирана да обезбеди удобен зафат, не е потребна премногу сила за да се повлече активирањето, за да се минимизира притисокот на раката и да се намали заморот на операторот.

Други карактеристики

Најдобри понуди