.

.

Бордсстракт плоштад кабел Громет, алуминиумска легура биро кабел жица гром компјутерска биро за кабел за кабел за кабел за кабел, покритие за компјутерска биро за ?

Бордсстракт плоштад кабел Громет, алуминиумска легура биро кабел жица гром компјутерска биро за кабел за кабел за кабел за кабел, покритие

DEN 1.67

Количина на стоки
Тековен

Погодност : Громот на кабелот е широко користен за ефикасно организирање на жици и кабли за канцелариска опрема, компјутерски компоненти и системи за забава Опфаќањата на дупката за јамка на кабелот им овозможуваат на жиците и каблите да поминат безбедно и уредно. Материјал : Громот на кабелот е здрав и издржлив, изработен од алуминиумска легура, отпорен на корозија и отпорен на абење. Ви овозможува да трчате уредно преку горниот дел од табелата, создавајќи организиран изглед и одржување на работната површина и работната површина уредно. Употреби : Покривот за кабелска дупка е широко користена за организирање на компјутерски клупи, канцелариска опрема, компјутерски компоненти, жици за дома, канцелариски и училишни забавни системи. Изглед : Табелата Громет има поестетски пријатно, модерен стил на врвот на табелата што се вклопува во стилот на вашиот дом и инсталира без да погледнете надвор од своето место, дозволувајќи ви да трчате низ горниот дел на табелата на уреден начин, создавајќи организиран Погледнете. Совршен подарок : Hider Hider може да се користи како подарок, одличен подарок за пријател кој многу го користи компјутерот и сака десктоп организација, организирајќи ја табелата. Бордсктраат е бренд посветен на развој на домови и иновации, нудејќи низа производи и додатоци за живеење во кујната за живеење.

Други карактеристики

Item Type:
Cord Grommet
Material:
Aluminum Alloy
Weight:
Approx. 126g / 4.4oz
Product Size:
Approx. 80x80x160mm / 3.1x3.1x6.3in
Installation thickness:
Approx. 10mm / 0.39in
Scope of Application:
Computer desks, office desks
Product function:
desktop storage line, concealed wire outlet
Package List:
1 x Cord Grommet
Note:
1. Please allow 1‑2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Најдобри понуди