.

.

Белкин Епл AirTag Рефлектирачки Безбеден Држач Со Клуч Прстен - Apple Airtag Приврзок-Држач За AirTag-Додатоци За Приврзок За Клучеви-Рефлектирачки &засилувач; Случај На Возду?

Белкин Епл AirTag Рефлектирачки Безбеден Држач Со Клуч Прстен - Apple Airtag Приврзок-Држач За AirTag-Додатоци За Приврзок За Клучеви-Рефлектирачки

DEN 0.67

Количина на стоки
Тековен

ИЗДРЖЛИВ и СИГУРЕН : дизајнот на пресврт и заклучување На куќиштето На рефлектирачкиот Воздушен ознака Белкин го одржува вашиот Воздушен Ознака безбедно во безбедниот држач, додека неговиот цврст и сигурен прстен за клучеви лесно се прицврстува на вашиот багаж, чанта и други работи РЕФЛЕКТИРАЧКИ ПРСТЕН за ВИДЛИВОСТ : неговиот уникатен рефлектирачки дизајн го прави видлив во темни средини. Прикачете го на вашето домашно милениче, ранец и многу повеќе за дополнителен слој на безбедност за ноќни активности на отворено. ЕДНОСТАВНО и ЕФИКАСНО : Издржливиот привезок за авионски Ознаки со прстен за клучеви е совршен начин Да го одржите Вашиот Air Tag Air Tag безбеден и безбеден додека сте во движење. Приоритет НА ДОЛГОВЕЧНОСТА : Држачот На Аеродромот Белкин има подигнат раб што помага да се спречи гребење на Вашите Воздушни Ознаки со Јаболка. СМИСЛЕНО ДИЗАЈНИРАН : приврзокот За клучеви Белкин Еритаг цврсто ги зафаќа рабовите на Вашиот Аеродром додека ги одржува персонализираните гравури видливи во висококвалитетен, елегантен додаток. 1 x Рефлектирачки Безбеден Држач за Air Tag. Рефлектирачкиот Безбедносен Држач За Епл Белкин Со Прстен За Клучеви е издржлив и стилски и лесно се прицврстува на вашите работи за самоуверено следење на предметите. Нашиот Apple Air Tag со рефлектирачко куќиште комбинира иновативен дизајн со пресврт и заклучување со raетски пријатни подигнати рабови за да го одржите Вашиот Air Tag безбеден и без гребнатини. Нашите куќишта за Воздушни Ознаки се лесно прикачени на вашиот приврзок за клучеви, багаж, јака за миленичиња и многу повеќе со својот силен, флексибилен и безбеден ремен.

Други карактеристики

Најдобри понуди