.

.

Јардве Рачка За Секира Рачка За Замена На Секира Рачка За Замена На Секира Рачка За Дрвена Секира Рачка За Замена На Дрвена Зафат Секира За Замена На Дрво Рачка За Х?

Јардве Рачка За Секира Рачка За Замена На Секира Рачка За Замена На Секира Рачка За Дрвена Секира Рачка За Замена На Дрвена Зафат Секира

DEN 2.67

Количина на стоки
Тековен

РАЧКА ЗА ЗАМЕНА НА СЕКИРА : Правилната должина може да ви помогне да заштедите работна сила додека сечете огревно дрво и кампувате РАЧКА ЗА ПОПРАВКА НА СЕКИРА : Лесна за одржување и нема потреба од често одржување, заштеда на пари и време. ПРАВИЛНА РАЧКА НА СЕКИРАТА : Извонредната изработка и врвниот материјал ја обезбедуваат неговата издржливост и практичност. РАЧКА ЗА СЕКИРА МАУЛ : можете да ја обновите вашата секира, хуманизиран дизајн, што е заштеда на труд и заштеда на пари. СТАРА РАЧКА ЗА ДРЖЕЊЕ НА СЕКИРАТА : Хуманизирана рачка која е удобна за држење, може да ви овозможи подобро искуство во користењето. Пакет Листа 1_ Карактеристики На Рачката На Дрвената Секира-изработени од издржлив материјал од висока класа за фина униформа конструкција, мазна површина за безбедна употреба. - Материјал : Дрво-дрвената рачка може да ја направи вашата секира потрајна, да го продолжи животниот век на секирата. - Големина : 50,00Х4, 80Х3, 00см/ 19, 65Х1, 89Х1, 18 инчи-Боја : дрвена боја-Хуманизирана рачка која е удобна за држење, може да ви овозможи подобро искуство во користењето.

Други карактеристики

Најдобри понуди