.

.

Водич за брза промена на Bosch RA1103, Мал деветаил

Водич за брза промена на Bosch RA1103, Мал деветаил

DEN 1.00

Количина на стоки
Тековен

Растојание за растојание 3/16 во Надворешен дијаметар 5/16 во. Упатства за шаблони што треба да се користат со рутерите на Bosch. Примарната примена е мала добавка. Растојание за растојание 3/16 во. Надворешен дијаметар 5/16 во. Упатства за шаблони што треба да се користат со рутерите на Bosch. Примарната примена е мала добавка. Опис на производот Bosch Router Bits се разликуваат за нивниот внимателен избор на материјали, точно пресметана геометрија за сечење, долг живот, дополнителни остри рабови за сечење и ниски вибрации. Ние нудиме повеќе од 500 артикли во цврсти карбид, карбид и сорти со голема брзина. '] Од производителот Bosch Router Bits се разликуваат по нивниот внимателен избор на материјали, точно пресметана геометрија за сечење, долг живот, дополнителни остри рабови за сечење и ниско вибрации. Ние нудиме повеќе од 500 артикли во цврсти карбид, карбид и сорти со голема брзина.

Други карактеристики

Најдобри понуди