.

.

Волшебна метална паста за леано железо од 2, постојана паста за поправка на метал, лепак за чудо заварување за метал, индустриска отпорност на топлина ладно заварув?

Волшебна метална паста за леано железо од 2, постојана паста за поправка на метал, лепак за чудо заварување за метал, индустриска отпорност

DEN 1.00

Количина на стоки
Тековен

➤ 【Разновиден и сигурен】 Тој е засилен од челик, има затегнување на затегнување од 3127 psi и може да издржи температури до 302 степени Фаренхајт (150 степени Целзиусови) Кога е целосно излечен, тој е водоотпорен и отпорен на нафта, хемикалии и киселина. ➤ 【Едноставно и лесно】 Големо или мало, можете да го искористите со овој лепак за магично заварување. Нашата тешка епоксидна и лепила го поправаме и го вратиме правото за прв пат. Willе се поврзе скоро секоја чиста површина што е без нечистотија и масло. Само измешајте, нанесете и оставете да се исуши неколку часа. ➤ 【Излепете и поставете време】 Откако ќе ги измешате цевките со сооднос 1 : 1, потребни се 6 минути за да се постават и 4-6 часа за лекување. Откако ќе се излечи, формира силна и стабилна постојана врска, која треба да се користи за многу години. Може да се прислушува, да се поднесе, да се изшкурка, да се обликува и да се дупчи. ➤ 【Направете го тоа сами】 Големо или мало, можете да го искористите со овој лепак за магично заварување. Нашата тешка епоксидна и лепила го поправаме и го вратиме правото за прв пат. ➤ 【Сценари за употреба】 Површински апликации : метал, пластика, ПВЦ, бетон, дрво, керамика и плочки и фиберглас. Користете на : домаќинство, автомобилска, морска, водовод, занаети, опрема на отворено, земјоделска опрема, моторцикл, играчки, чамци, лични водни плочки, мотори во/надворешни мотори и додатоци за палуби и труп.

Други карактеристики

Material:
Adhesive Gel
Capacity:
100g
Volume ratio:
AB glue-1
Package Include:
1 set of A, B Adhesive Gel:
Bonding Process:
First, make sure that the cleaning parts that need repair are free of stains.:
Use files, sandpaper and other tools to process the plane.:
Press the volume ratio of A and B components to 1:
1 to evenly cover the object to be repaired.
Notes:
The glue is mixed and used for about 1 hour. Must follow the ratio of A and B components. :
Mix before use to avoid mixing any colors. With use, time runs out.:

Најдобри понуди