.

.

Apple iPad Pro 12.9 во - 64GB - WiFi - Злато

Apple iPad Pro 12.9 во - 64GB - WiFi - Злато

DEN 6208.00

Количина на стоки
Тековен

Паметен Конектор 3,5 мм приклучок за слушалки. Стерео звучници. Вклучено / Исклучено - Спиење/Будење. Почетна / допир проект сензор. Двојни микрофони. Јачина на звук нагоре/надолу. Нано-СИМ фиока (мобилни модели). Паметен Конектор. 3,5 мм приклучок за слушалки. Стерео звучници. Вклучено / Исклучено - Спиење/Будење. Почетна / допир проект сензор. Двојни микрофони. Јачина на звук нагоре/надолу. Нано-СИМ фиока (мобилни модели).9 во (2-Ри Генерал) - 64 GB - Wi Fi-Злато (Обновена Премија).

Други карактеристики

Најдобри понуди