.

.

Божиќни Кеси За Бонбони Торби За Везови За Подароци Божиќни Чанти Порибување Прекрасни Торби За Уживање Божиќна Торба За Момчиња Девојки Божиќна Забава Наклонето?

Божиќни Кеси За Бонбони Торби За Везови За Подароци Божиќни Чанти Порибување Прекрасни Торби За Уживање Божиќна Торба За Момчиња Девојки

DEN 271.84

Количина на стоки
Тековен

Торба за украсување За Божиќна Прослава, може да ја закачи на ѕид или елка како украс 3 различни торби за подароци за избор,подгответе се За Вашите Божиќни забави со Оваа Сегашна Торба. Материјал : божиќните навлаки за Шишиња Со Вино се изработени од висококвалитетен лен, мек и удобен, нетоксичен и без мирис, здрав и еколошки, силен и издржлив и може повторно да се користат после миење. Одлично За Божиќна Торба За Подароци. Торба за украсување За Божиќна Прослава, може да ја закачи на ѕид или елка како украс. Торба за украсување За Божиќна Прослава, може да ја закачи на ѕид или елка како украс.3 различни торби за подароци за избор,подгответе се За Вашите Божиќни забави со Оваа Сегашна Торба.Одлично За Божиќна Торба За Подароци.Ве молиме дозволете грешка од 1-2 см поради рачно мерење.Ве молиме бидете сигурни дека не ви пречи пред да понудите.Боите може да имаат различни како дисплеј разликата, плс разбере.

Други карактеристики

Најдобри понуди