.

.

Doitool 9 компјутери без удирање кука за преклопување на облеката за облека, кука, закачалка, монтирана облека за облека, организатор за складирање на облека Организат?

Doitool 9 компјутери без удирање кука за преклопување на облеката за облека, кука, закачалка, монтирана облека за облека, организатор за складирање

DEN 484.16

Количина на стоки
Тековен

Закана за облека за облека со рака- Организатор на ✨laundry Умно дизајнираната решетка за складирање ви овозможува да чувате закачалки за облека на уреден начин Складирање на закачалка за облека- Овој организатор на закачалка ќе ги задржи вашите закачалки уредни, корисни и лесно достапни. Облека за закачалка за закачалки- Соби за перење алишта за сушење на простории Овој организатор на закачалка ќе ги задржи вашите закачалки уредни, корисни и лесно достапни. Организатор на облека- држач за решетки за wallидни облеки Овој оџак за закачалки може да се поправи на wallидот без да заземе дополнителен простор по инсталацијата. Стенд на држачот за закачалка-дизајн на решетки за решетки за решетки, цврста структура, организаторот на закачалка е лесен за инсталирање, а не лесно паѓа и е многу практичен. Закана за облека за облека со рака- Организатор на ✨laundry Умно дизајнираната решетка за складирање ви овозможува да чувате закачалки за облека на уреден начин. Складирање на закачалка за облека- Овој организатор на закачалка ќе ги задржи вашите закачалки уредни, корисни и лесно достапни. Облека за закачалка за закачалки- Соби за перење алишта за сушење на простории Овој организатор на закачалка ќе ги задржи вашите закачалки уредни, корисни и лесно достапни. Организатор на облека- држач за решетки за wallидни облеки Овој оџак за закачалки може да се поправи на wallидот без да заземе дополнителен простор по инсталацијата. Стенд на држачот за закачалка-дизајн на решетки за решетки за решетки, цврста структура, организаторот на закачалка е лесен за инсталирање, а не лесно паѓа и е многу практичен. Список на пакети 9 X Карактеристики на лавици за складирање на закачалки -Обола : А разновидна облека за облека во боја -Материјал : Организатор за закачалка за облека PS -Големина : 16.03x0 Организатор за закачалка.

Други карактеристики

Најдобри понуди