.

.

Ботегра Контурен Мерач, Контурен Мерач За Копирање Со Висока Јачина Јасни Ознаки Повеќенаменски СТОМАЧНИ Пластични Лесни За Употреба Висока Точност За Обработка ?

Ботегра Контурен Мерач, Контурен Мерач За Копирање Со Висока Јачина Јасни Ознаки Повеќенаменски СТОМАЧНИ Пластични Лесни За Употреба

DEN 212.64

Количина на стоки
Тековен

Изработен од висококвалитетен пластичен материјал ЗА СТОМАЧНИ мускули, тој е цврст, висока јачина, издржлив и отпорен на ' рѓа Лесен за употреба, едноставно притиснете го мерачот за копирање на контурата на форма, копирајте ја контурата и исечете ја во форма. Висока точност со линија за означување со висока дефиниција, таа е доволно јасна, лесна и удобна за читање. Погоден за обработка на дрво, автомобилска метална плоча, нерѓосувачки челик или која било друга работа на дуплирање на контурата. Погоден за странично копирање на различни форми, како што се цилиндар, неправилен предмет, совршен за инсталирање плочки, ламинат, тепих, димензија за проверка, обликување итн. Изработен од висококвалитетен пластичен материјал ЗА СТОМАЧНИ мускули, тој е цврст, висока јачина, издржлив и отпорен на ' рѓа. Лесен за употреба, едноставно притиснете го мерачот за копирање на контурата на форма, копирајте ја контурата и исечете ја во форма. Висока точност со линија за означување со висока дефиниција, таа е доволно јасна, лесна и удобна за читање. Погоден за обработка на дрво, автомобилска метална плоча, нерѓосувачки челик или која било друга работа на дуплирање на контурата. Погоден за странично копирање на различни форми, како што се цилиндар, неправилен предмет, совршен за инсталирање плочки, ламинат, тепих, димензија за проверка, обликување итн. Изработен од висококвалитетен пластичен материјал ЗА СТОМАЧНИ мускули, тој е цврст, висока јачина, издржлив и отпорен на ' рѓа. Лесен за употреба, едноставно притиснете го мерачот за копирање на контурата на форма, копирајте ја контурата и исечете ја во форма.

Други карактеристики

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Contour Gauge
Material:
ABS Material
Color:
Red
Measurement Range:
0-25cm / 0-9.8in
Total Length:
Approx. 28cm / 11in
Width:
Approx. 10cm / 3.9in
Weight:
Approx. 315g / 11.1oz
Package List:
1 x Contour Gauge:
Note:
1. Please allow 0-2 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Најдобри понуди