.

.

ЗЈАМИ Сребрен Лемење Накит Пресечени Чипови 2х2мм Лемење Со Ултра Микро Средна Густина за Лемење Накит

ЗЈАМИ Сребрен Лемење Накит Пресечени Чипови 2х2мм Лемење Со Ултра Микро Средна Густина за Лемење Накит

DEN 191.84

Количина на стоки
Тековен

Содржина на пакетот : околу 250 парчиња сребро, доволни за задоволување на вашата употреба и потреби, а може да се користат и како прекрасен подарок за пријателите Информации за големината : секое парче сребрен лемење е околу 2 х 2 мм/0,08 х 0,08 инчи, мало и извонредно, што може добро да го поврзе накитот. Детали за производот : сребрениот лемење за накит има добра флуидност, ниска температура на точката на топење и може да издржи околу 1360 степени Целзиусови/738 Степени Целзиусови. Стабилен квалитет : сребрениот лист е лесен за заварување, со брза брзина на заварување и мазен проток; неговите точки на заварување се светли, цврсти и чисти, а ефектот на заварување е многу добар. Опсег на примена : средниот калај за лемење за накит има добра способност за заварување, главно се користи за прстени за заварување, ѓердани, нараквици, обетки и друг накит; исто така е применлив ЗА самостојно производство, декорација на домот, одржување на автомобили, играчки, радио и друго одржување на електрична опрема. Содржина на пакетот : околу 250 парчиња сребро, доволни за задоволување на вашата употреба и потреби, а може да се користат и како прекрасен подарок за пријателите. Информации за големината : секое парче сребрен лемење е околу 2 х 2 мм/0,08 х 0,08 инчи, мало и извонредно, што може добро да го поврзе накитот. Детали за производот : сребрениот лемење за накит има добра флуидност, ниска температура на точката на топење и може да издржи околу 1360 степени Целзиусови/738 Степени Целзиусови. Стабилен квалитет : сребрениот лист е лесен за заварување, со брза брзина на заварување и мазен проток; неговите точки на заварување се светли, цврсти и чисти, а ефектот на заварување е многу добар. Опсег на примена : средниот калај за лемење за накит има добра способност за заварување, главно се користи за прстени за заварување, ѓердани, нараквици, обетки и друг накит; исто така е применлив ЗА самостојно производство, декорација на домот, одржување на автомобили, играчки, радио и друго одржување на електрична опрема.

Други карактеристики

Product:
Silver Solder Jewelry Precut Chip
Size:
2x2mm
It is used for firm bonding and helps prevent oxidation; The flux is slightly yellow, which will disappear during welding.:
Beginners should have enough on-site guidance; Not suitable for soldering iron:
Simple welding:
silver solder for jewelry is simple to weld, with fast welding speed, smooth flow, and solid, clean, and bright solder joints, providing you with a good welding effect.
Small size, can be easily stored in a bag, can also be carried as needed.:
These are about 250 pre-cut special silver solder pieces for jewelry manufacturing. Made in the United States, lead-free and cadmium free; The chip is 2mm x 2mm; Medium flow 1360 degrees; For jewelry production, teaching, jewelers, and craftsmen; Beginners should have enough on-site guidance; Pick up a pair of tweezers filled with potato chips and put them on your charcoal block; No more cutting; The chip size is very suitable for use and very consistent. :

Најдобри понуди