.

.

Избор на воздух за надворешни грејачи за внатрешен двор, електричен грејач на внатрешен двор за употреба на отворено, грејач на внатрешен двор на отворено за монти?

Избор на воздух за надворешни грејачи за внатрешен двор, електричен грејач на внатрешен двор за употреба на отворено, грејач на внатрешен

DEN 1295.84

Количина на стоки
Тековен

Димензија : 17,7*17 Тежина : 3,8 фунти. Должина на ланецот : 8,2 инчи. Животен век : 6000 часа. Материјал : челик. 【Инстант топлина и висока моќност】 Избор на воздух Електричен двор грејач има моќност до 1500 W, и може да се чувствувате топло веднаш штом ќе го вклучите. И нашиот електричен грејач има кружна халогенска цевка за греење што може да ја распадне топлината на 360 °. 【Водоотпорен и снег-доказ】 Избор на воздухот на отворено за внатрешни работи на внатрешен двор се водоотпорни и снежни докази, а нашите грејачи на внатрешен двор се обликуваат како чадори, кои не се погодни за акумулација на дожд и снег. Изборот на воздухот на отворено во внатрешен двор е изработен од сребро и нема лесно да се еродира од дожд и снег. 【Лесно за склопување и користење】 Нашиот висички грејач на внатрешен двор не треба да се инсталира, може да се обеси насекаде со ланец за прилагодлив 8,2 ". со влечење на јажето нежно. 【Лесен и преносен】 избор на воздухот Електричен грејач на патио тежи само 3,8 килограми и е многу преносен. Нашите грејачи на внатрешен двор се погодни за многу прилики, како што се легалите, патиовите, балконите, затворените или просторите на отворено. 【 Обезбеден квалитет】 Да се ​​биде во индустријата на инфрацрвен грејач повеќе од 10 години, изборот на воздухот на отворено во внатрешен двор нуди 2-годишно обезбедување на квалитет и поддршка за живот за секоја набавка за да ги отфрли вашите грижи. 【Инстант топлина и висока моќност】 Изборот на електрична енергија за електричен двор има грејач Енергија до 1500 W, и може да се чувствувате топло веднаш штом ќе го вклучите. И нашиот електричен грејач има кружна халогенска цевка за греење што може да ја распушти топлината на 360 °. Водоотпорни и снежни докази, а нашите грејачи на внатрешен двор се обликуваат како чадори, кои не се погодни за акумулација на дожд и снег. Изборот на воздухот на отворено во внатрешен двор е изработен од сребро и нема лесно да се еродира од дожд и снег.

Други карактеристики

Најдобри понуди