.

.

Држач за перници за таблети Abovetek за кревет, без раце 360 ° вртење на телефонски/iPad перници за скут во кревет лежејќи со торба со мек грав, одговара од 4,9 до 12,9 инчи табл?

Држач за перници за таблети Abovetek за кревет, без раце 360 ° вртење на телефонски/iPad перници за скут во кревет лежејќи со торба

DEN 3.00

Количина на стоки
Тековен

Мултифункционален и разноврсен - држачот на штандот за перници на i Pad тежи само 2 килограми, многу погодно за да го користите во секое време, каде било Идеален држач за перници за таблети за скут на креветот, троседот, каучот, столот и земјата, во автомобил или авион. Без раце i Pad перница за вашата канцеларија за внатрешни работи, гледајќи телевизија, студира, пишување, работа и читање!. Универзална компатибилност - држачот на перници за лаптоп на i Pad ipad е прилагодлив за да одговара на кој било таблет, паметен телефон или ерејдер од 4,7 "до 12,9". Компатибилен со i Pad Pro 11 / 12.9 инчи / i Pad Air / Pro / Mini 2/3/4/6, i Phone 6-IPHONE13 Pro Max, Google Pixel / Nexus, Ereader, Fire HD 7 8, Samsung Galaxy, Tab, S10 / S9 / S8 / Note 10, Huawei P40 - P10 / Mate 30 / Mate 20, Kindle Fire HD 7 8 10. Прилагодлива и флексибилна - 360 ° заграда за вртење на вртливата, заграда за заграда од 180 °, и 180 ° Foldable Arm. Нашиот држач за перници за таблети го издигнува вашиот екран до совршена висина на гледање кога седите, легнете, па дури и се повлекувате. Крајниот држач за таблети за торбички со грав, може да ги ослободи рацете од работа, јадење, зумирање и гледање на будење. Без испотена перница за скут-изработена од супер истегнување ткаенина од ликра и исполнета со гранули од пена ЕПС кои се пријателски за кожата и ултра-меки. Можете да ја лизгате перницата за лаптоп за миење, а потоа да поштедите десно назад на пакетот за ладно-мушка за ладна, целодневна удобност. Без пот - тоа е идеален штанд за i Pad за максимизирање на продуктивноста. Ергономски дизајн - Дебелиот држач за перници на i Pad за скут во кревет обезбедува оптимална перница за да уживате во спортски настани. Анти-слајдните детали ви овозможуваат да ги користите таблетите и телефонот во исто време. Едноставно ставете го вашиот телефон/таблет на панелот PU кожен панел, а чуварите на уредот ќе обезбедат уредите да останат стабилни на панелот. Мултифункционален и разноврсен - држачот на штандот за перници на i Pad тежи само 2 килограми, многу погодно за да го користите во секое време, каде било. Идеален држач за перници за таблети за скут на креветот, троседот, каучот, столот и земјата, во автомобил или авион. Без раце i Pad перница за вашата канцеларија за внатрешни работи, гледајќи телевизија, студира, пишување, работа и читање!.

Други карактеристики

Најдобри понуди