.

.

Фуили Машки Модел На Акупунктура-50см/19,6 Инчен Модел На Човечка Акупунктура-Модел На Настава За Акупунктура На Меридијан - Голем Фонт Јасен Модел На Човечка Акупунк?

Фуили Машки Модел На Акупунктура-50см/19,6 Инчен Модел На Човечка Акупунктура-Модел На Настава За Акупунктура На Меридијан -

DEN 1104.00

Количина на стоки
Тековен

Високо Детален - 50см/19,6 Инчен Машки Акупоинт Модел е внимателно означен со соодветна точка на притисок и меридијани на античката лековита уметност, текстурата е особено јасна Ретка помош за вашето длабинско истражување и учење на релевантни знаења. Флексибилност-моделот може да направи различни пози, рацете можат да ротираат , лесно да ги набудуваат точките на акупунктура под раката и стапалата, а раката може да се прилагоди на соодветната положба кога ќе се постави! Олеснете го учењето на меридијаните и акупунктурните точки на телото. Издржлив Квалитет-Изработен од мека пвц пластика, еколошки материјали, рачно изработени, процес на печатење, фина изработка, јасни и точни акупунктури. Алатка за едукативна помош - кинескиот модел на акупунктура е идеална наставна помош. Внимателно означени со соодветна точка на притисок и меридијани на античкото лекување art.It им овозможува на луѓето да ги научат информациите за секој меридијан, да ги знаат точките на акупунктура, да научат меридијани и точки на акупунктура. Широко Се Користи-Одлична алатка За Образование, одлична за алатка за настава во училиште, дисплеј за учење и колекционерски предмети, доволно детални за да ги задоволат учениците, лекарите или сите заинтересирани за човечките меридијани и точките за акупунктура. Спецификација : Име На Производ : модел на меридијан акупоинт материјал на производот : еколошки Пвцмодел : Машки 50см/19.6 инчи тежина : 1000гр/2.

Други карактеристики

Product Name:
Meridian acupoint model
Product material:
environmentally friendly PVC
Model:
Male 50cm/19.6inch
Weight:
1000g/2.2lb/35.2oz
Function:
HD lettering, the hand can turn
Type:
Medical Teaching
Application:
Chinese medicine teaching, acupuncture, massage.
Package Includes:
1 x Human Acupuncture Model:
Features:
This Human Acupuncture Model is made by PVC, light weight and easy to carry. :
This Chinese acupuncture model is an ideal teaching aid. :
It is carefully labeled with the appropriate pressure point and meridians of the ancient healing art. :
Environmentally friendly materials, hand-made, printing process, fine workmanship, clear and accurate acupoints. :
Excellent bracket, and the chassis with fixed foot design. :
Notes:
1. Each product is measured by hand, please allow 3-5mm error.:
2. The white background used in the picture may have some color difference due to the influence of light or background color.:

Најдобри понуди