.

.

ЈАРДВЕ Пренослива Воздушна Пумпа 1 Сет Аквариумска Воздушна Пумпа USB Напојувана Преносна Воздушна Аераторска Пумпа Неми Кислородна Пумпа Дифузор За Кислород Аера?

ЈАРДВЕ Пренослива Воздушна Пумпа 1 Сет Аквариумска Воздушна Пумпа USB Напојувана Преносна Воздушна Аераторска Пумпа Неми Кислородна Пумпа

DEN 227.04

Количина на стоки
Тековен

Висококвалитетните материјали и фината изработка се издржливи и нема лесно да се оштетат Има карактеристики на мала големина, мала тежина, лесен за носење итн. и лесен за употреба. Фина изработка, не е лесна за носење, многу практична и може да ви служи долго време. Оваа воздушна пумпа е сосема погодна за аквариуми со мали риби. Главата на пумпата е делумно водоотпорна и не се плаши од повратен проток на вода. Широко се користи за аерација на разни украсни риби, аквариуми, љубовни риби, резервоари за риби и семејни риби. Опис овој производ е АЕРАТОР НА аквариум ЗА риби НА ПОЛНЕЊЕ, погоден за аерација на производи од риба и морска храна. Тоа може да ви донесе многу погодност. Лесен за употреба, може да ви заштеди многу време и труд. Изработен од висококвалитетен абс материјал, издржлив. Карактеристики-Боја : Избрана Боја-Материјал : Абс-Големина : Околу 10. 18во-Фина изработка, не е лесна за носење, многу практична и може да ви служи долго време.

Други карактеристики

Најдобри понуди