.

.

Случај Компатибилен Со Google Pixel 4a-5G Јасен Кристал Со Дизајн Тенок Заштитен Мек Tpu Браник Врежана Шема (Симпатична Круша)

Случај Компатибилен Со Google Pixel 4a-5G Јасен Кристал Со Дизајн Тенок Заштитен Мек Tpu Браник Врежана Шема (Симпатична Круша)

DEN 3.00

Количина на стоки
Тековен

[ Компатибилен со google Pixel 4a-5 G] - - - - -овој јасен дизајн на шема За куќиштето на Google pixel 4a-5 G совршено се вклопува со Google Pixel 4a-5 GПрецизните исечоци и копчињата што реагираат обезбедуваат брз пристап и повратни информации.Само За Google pixel 4a-5 G. [ВИСОКОКВАЛИТЕТЕН TPU ] Изработен од флексибилен и мек tpu материјал, лесен за инсталирање и отстранување.Оваа витка футрола за мобилен телефон може совршено да одговара на вашиот телефон. [Тенок и Лесен Случај ] случајот За Google Pixel 4a-5g го одржува вашиот телефон тенок и лесен за голема преносливост. Јасен уникатен и моден дизајн на куќиштето на вашиот телефон за да го прикажете вашиот телефон убаво и гол изглед без да ја изгубите модата. [Дополнителна Заштита ] - - - - - со подигнати рамки на вашиот телефон од удари, оштетувања, прашина и гребнатини.Дајте му добар изглед на вашиот телефон додека обезбедувате заштита. [Услуга по Продажбата]- - - - - имаме бесплатна услуга за замена на производи. Исто така постои и услуга која не треба да ја врати стоката за да организира враќање на средствата. Ако имате какви било прашања, можете да не контактирате преку страницата за купување на пред бирото или да не контактирате преку е-пошта. Ние ќе ви служиме 24 часа. Телефон Случај за Google pixel 4a-5g, Меки Флексибилни Јасни Tpu Заштитни Браници, Анти-Гребење Подигната Усна.

Други карактеристики

Најдобри понуди