.

.

Колекционер на силиконска урина, торба за собирање силиконски урина, уринарна домаќинство што може да се дише урина инка за мажи постари лица кои се кревани со пост

Колекционер на силиконска урина, торба за собирање силиконски урина, уринарна домаќинство што може да се дише урина инка за мажи постари

DEN 1.00

Количина на стоки
Тековен

Колекционерска торба за урина : Возрасните уринарни со торби со катетер на урина се лесни за употреба, торбите за катетер на урина се ергономски дизајнирани, лесни за носење, женските кеси за катетер на урина се убави и дарежливи, лесна грижа, колекционерот на урина е костум за стари, слаби Капацитет од 1000мл : торбите со катетер на урината се 1000ml голем капацитет на урина, држач за урина со торба за урина, држачот за пиша со торба за урина е лесно чистење памучни триаголни панталони, уринарната торба за дренажа е специјална дизајнирана за жени/Вен/стари лица. Широко примена : Погоден за стари и болни, фрактури, парализа, уринарна фреквенција, уринарна итност, уринарна инконтиненција, нејасни пациенти со теозофија. Лесна за употреба : торбата со урина може да се користи повторно, носената машка торба за пиша е лесна за носење, врски го врзува еластичниот појас за фиксирање на половината и насочете го уретеричниот отвор на изрез на торбата со урина, двете долги торби се одвоени од средината на корените на нозете лево и десно, и поврзани со двата кратки ремени нагоре во задниот дел. Отворете го издувниот прекинувач на пластичната торба за урина и закачете ја пластичната торба за урина на креветот и можете да го користите. Меки и издржлив материјал : Оваа силиконска уринарна направена со течен силиконски материјал, без стимулирање на кожата. Урината е мека и удобна, стабилна по природа, не е лесен за деформирање, издржлив. Колекционерска торба за урина : Возрасните уринарни со торби со катетер на урина се лесни за употреба, торбите за катетер на урина се ергономски дизајнирани, лесни за носење, женските кеси за катетер на урина се убави и дарежливи, лесна грижа, колекционерот на урина е костум за стари, слаби . Капацитет од 1000мл : торбите со катетер на урината се 1000ml голем капацитет на урина, држач за урина со торба за урина, држачот за пиша со торба за урина е лесно чистење памучни триаголни панталони, уринарната торба за дренажа е специјална дизајнирана за жени/Вен/стари лица. Широко примена : Погоден за стари и болни, фрактури, парализа, уринарна фреквенција, уринарна итност, уринарна инконтиненција, нејасни пациенти со теозофија. Лесна за употреба : торбата со урина може да се користи повторно, носената машка торба за пиша е лесна за носење, врски го врзува еластичниот појас за фиксирање на половината и насочете го уретеричниот отвор на изрез на торбата со урина, двете долги торби се одвоени од средината на корените на нозете лево и десно, и поврзани со двата кратки ремени нагоре во задниот дел. Отворете го издувниот прекинувач на пластичната торба за урина и закачете ја пластичната торба за урина на креветот и можете да го користите.

Други карактеристики

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Urinal
Material:
Silicone + Cotton 
Optional Type:
Men, Women, Elderly 
Scope of Application:
Urine collection bag is suitable for human excreta collection.This product is suitable for patients with urinary incontinence, paraplegia, long-term bedridden urine collection bag container, can be reused
Notes:
1. Make close contact between the penis and urethral opening and the opening of the catheterization bag to prevent leakage of urine.:
2. The catheterization bag is closely connected with the plastic catheter.:
3. No matter in any position of the urine collection bag, the plastic catheter should be lower than the position of the catheter bag, and avoid the distortion of the catheter bag and plastic catheter.:
4. For long-term use, keep the contact place of urinal and skin dry and healthy.:
5. Caution should be used for those allergic to silicone catheterization bag or TPR elastic body catheterization bag, and stop using it immediately once itchy skin and other allergic symptoms occur.:
6. Avoid scalding hands with hot water when cleaning silicone catheterization bag or TPR elastomer catheterization bag.:
7. Infants shall be used under the guidance and supervision of hospital staff or guardian:
8. It is recommended to use more than two sets alternately. The best use period is 2-3 months from the day of use according to the hygiene requirement:
Package List:
1 x Urinal:
1 x Diversion Pipe :
1 x Drainage Bag:

Најдобри понуди