.

.

LMMDDP Држач За Метална ЛИЧНА Карта Со Прстен За Клучеви Со Клип За Ремен За Име Картичка Приврзок За Клучеви Што Може Да Се Повлече Повлечете Го Прстенот За ИДЕНТИФИК?

LMMDDP Држач За Метална ЛИЧНА Карта Со Прстен За Клучеви Со Клип За Ремен За Име Картичка Приврзок За Клучеви Што Може Да Се Повлече

DEN 0.33

Количина на стоки
Тековен

Оваа значка ролна се користи за името картичка носителот, тоа не може да се протега толку долго,ве молиме да не се повлече тешко Еластичен дизајн на јаже за истегнување, нема потреба да ги отстранувате клучевите од половината. Собирање на вашите клучеви и спречување на тоа да недостасува. издржлив и лесен за употреба. Одлично за клучеви, мали предмети и многу повеќе. Оваа значка ролна се користи за името картичка носителот, тоа не може да се протега толку долго,ве молиме да не се повлече тешко.Еластичен дизајн на јаже за истегнување, нема потреба да ги отстранувате клучевите од половината.Собирање на вашите клучеви и спречување на тоа да недостасува.издржлив и лесен за употреба.Одлично за клучеви, мали предмети и многу повеќе.Спецификацијаматеријал : металпакетот Вклучува : 1 х лента што се повлекува белешки : Поради разликата во светлината и поставувањето на екранот, бојата на предметот може да биде малку поинаква од сликите.

Други карактеристики

Најдобри понуди