.

.

Пумпа за опрема Holdwell Ass'y 14x-49-11600 компатибилен со булдожерите на Komatsu D65E-12 D65PX-12 D85E-SS-2

Пумпа за опрема Holdwell Ass'y 14x-49-11600 компатибилен со булдожерите на Komatsu D65E-12 D65PX-12 D85E-SS-2

DEN 8316.00

Количина на стоки
Тековен

Број на дел : 14x-49-11600 Модел : D65 E-12 D65 PX-15 D63 E-12 D65 EX-12 D65 EX-12 D65 EX-15 D65 PX-15 D85 E-SS-2. Дел # : 14x-49-11600 Примена : Коматсу булдожери се вклопуваат во Комасу булдожери D65 E-12, D65 PX-15, D63 E-12, D65 EX-12, D65 EX-12, D65 EX-15, D65 PX-15, D85 E-SS-2.

Други карактеристики

Најдобри понуди