.

.

Вемунска Кутија Двојна Кутија За Вино Декоративни Кутии За Подароци Кутија За Подароци Кутија За Вино Држач За Торби За Шишиња Со Вино Мала Декоративна Кутија За Г?

Вемунска Кутија Двојна Кутија За Вино Декоративни Кутии За Подароци Кутија За Подароци Кутија За Вино Држач За Торби За Шишиња Со

DEN 511.84

Количина на стоки
Тековен

Вуд, стп КУТИЈА ЗА ПОДАРОЦИ ЗА ШАМПАЊ Стилски И дарежлив, може да се наполни со црвено вино, шампањ и алкохол, за да се спакува подарокот за вино. ДРВЕНИ СТЕМПАНК БОГАТСТВО градите дрвената кутија за вино е издржлива за употреба и има голема способност за носење, потрајна од другите слични производи. БОЖИЌНИ ВРЕЌИ СО ВИНО Исклучителни детали и добра изработка го прават побезбеден и потрајни, и ќе ви обезбеди добра услуга. ГРОЗДОБЕР ДРВО ВИНО КУТИЈА ретро и елегантен дизајн може да одговара на повеќето шишиња со вино, совршена кутија за пакување подароци за вино. ФЕСТИВАЛСКА КУТИЈА за ВИНО кутијата е пренослива со силна носивост, многу погодна за користење продавница за вино. КУТИЈА ЗА ПОДАРОЦИ ЗА ШАМПАЊ Стилски И дарежлив, може да се наполни со црвено вино, шампањ и алкохол, за да се спакува подарокот за вино. ДРВЕНИ СТЕМПАНК БОГАТСТВО градите дрвената кутија за вино е издржлива за употреба и има голема способност за носење, потрајна од другите слични производи. БОЖИЌНИ ВРЕЌИ СО ВИНО Исклучителни детали и добра изработка го прават побезбеден и потрајни, и ќе ви обезбеди добра услуга. ГРОЗДОБЕР ДРВО ВИНО КУТИЈА ретро и елегантен дизајн може да одговара на повеќето шишиња со вино, совршена кутија за пакување подароци за вино. ФЕСТИВАЛСКА КУТИЈА за ВИНО кутијата е пренослива со силна носивост, многу погодна за користење продавница за вино. Пакетот Вклучува 1 € Карактеристики На Кутијата За Вино-Материјал : Дрво, стп кутија за подароци за шампањ-Големина : 36, 00Х22, 00Х13, 00см/14, 15Х8, 65Х5 гроздобер кутија вино. - Боја : како што е прикажано кутија за пакување вино-Извонредните детали и добрата изработка го прават побезбеден и поиздржлив и ќе ви обезбедат добра услуга кутија за подароци за држачи за шишиња со вино.

Други карактеристики

Најдобри понуди